CONCURS

Una ex de Rosalía i un actor de "El cuerpo en llamas", nous coaches de la tercera edició d'"Eufòria" 

Natalia Palomares serà la nova coreògrafa del programa i l’actor Alfons Nieto serà el nou preparador d’interpretació

Natalia Palomares, nova coreògrada d'"Eufòria"

La tercera temporada d'Eufòria s'estrenarà el proper divendres 1 de març i tornarà amb novetats i canvis substancials pel que fa a l'equip que forma el programa. Tot i que Marta Torné i Miki Núñez repetiran com a presentadors de l'exitós concurs musical, l'equip de preparadors que assessorarà els concursants incorporarà noves cares.

Natalia Palomares, que va participar a Eufòria Street Dance, serà la nova coreògrafa del programa. Formada en danses urbanes als Estats Units, compta amb més de dues dècades de carrera professional. Ha treballat en publicitat per a marques com Nike o Pepsi i en els darrers anys ha creat coreografies per Eurovisió i ha col·laborat amb artistes internacionals com Luis Fonsi, Shakira o Rosalia.

L'actor Alfons Nieto, serà el nou preparador d'interpretació. Format a l'Institut del Teatre, Nieto va interpretar un dels policies a El cuerpo en llamas, la sèrie de Netflix sobre el crim de la Guàrdia Urbana i ha trepitjat els principals teatres del país. També ha treballat sota les ordres de directors de renom com Oriol Broggi, Paco Mir o Alexander Herold. A més, té experiència com a preparador, un rol que va exercir en el programa Oh Happy Day de TV3.

L'equip el completaran Daniel Anglès, que dirigirà els assajos i serà el cap de preparadors del programa; Clara Luna, que repeteix com a preparadora de veu i assessora musical, i serà l'encarregada de posar a punt les veus dels 16 concursants, així com la responsable de dissenyar els arranjaments i segones veus dels temes que interpretaran; i Jordi Cubino, que repeteix com a productor musical.

Dos programes especials amb el càsting final 

Els 16 concursants d'Eufòria 3 es desvetllaran en dos programes especials sobre la fase final del càsting que s'emetran per TV3 els divendres 16 i 23 de febrer després del TN Vespre. Dels més de 1.000 apsirants que van ser convcoats per cantar a la Plaça de Catalunya de Barcelona, només 26 han arribat al tram final del càsting.

Als dos especials, els finalistes hauran de cantar per última vegada davant el jurat, envoltats d'un públic molt especial: els seus familiars, que seran testimonis de la seva darrera actuació i del veredicte del jurat. Miki Núñez acompanyarà els 26 finalistes en aquest darrer dia de càsting.

La decisió final estarà en mans del jurat, format per Daniel Anglès, Natalia Palomares, Alfons Nieto, Jordi Cubino i Carol Rovira, jurat d'Eufòria 2. Qui tampoc es perdrà aquesta jornada especial és Marta Torné, que apareixerà per sorpresa de tots per conèixer els concursants seleccionats.

ETIQUETES:

Deixa un comentari