EUFÒRIA

Aquests són els sis primers concursants d'"Eufòria"

El concurs musical d'èxit de TV3 emet les fases finals dels càstings els dos divendres previs a l'estrena de la tercera edició

Els sis primers concursants de la tercera edició d'"Eufòria"

Torna l'eufòria a TV3. Aquest divendres es va encetar la nova temporada del concurs musical d'èxit de la cadena pública catalana amb un programa dedicat als càstings finals i que tindrà continuació la setmana vinent. Així, quan acabi el febrer ja es coneixeran els 16 concursants que formaran part de la tercera edició d'Eufòria i que divendres rere divendres entraran a les cases de Catalunya per acompanyar petits i grans mentre competeixen per ser el millor cantant 360.

Tot i no obtenir les xifres d'audiència a què està acostumat, el programa que va desvetllar els primers sis concursants de l'edició va assolir ahir un 9,0% de quota de pantalla. Destaca, però, l'audiència acumulada en la franja entre 4 i 12 anys, que va suposar el 12,2%. Els d'entre 13 i 24 van ser un 7,1% i els de 25 a 44 van ser els majoritaris, amb un 15,4%.

El càsting final comptava amb la participació de Jordi Cubino, director musical del programa; Daniel Anglès, cap de professors; Carol Rovira, membre del jurat i professora d'edicions anteriors; Natalia Palomares, coreògrafa, i Alfons Nieto, coach d'interpretació. Ells cinc van ser els encarregats de parlar amb tots els concursants que havien arribat a la fase final del càsting, un total de 26, i d'anunciar els noms de qui sí que formarà part de la família d'eufòrics.

Qui són els sis primers concursants?

  • Dounia: té 29 anys i és d'Hostalets de Balenyà (Osona). L'any passat es va quedar a les portes del programa i enguany se sent més preparada, més segura i amb més "garra" per petar-ho.
  • Lluna: és la benjamina de l'edició amb 16 anys, de Viladecans (Baix Llobregat) i estudia batxillerat artístic. Li agrada molt cantar, tocar el piano i ballar.
  • Pau Culleré: té 21 anys, és de Balaguer (Noguera) i es considera una persona molt extravertida amb moltes ganes d'aprendre.
  • Rangel: 28 anys i és d'Hostalric (Selva). Ve del Brasil i vol demostrar a Eufòria qui és i tot el que sap. Ve d'una família musical, li agrada la música urbana i ha treballat com a DJ i compositor.
  • Tamara: té 24 anys i és de Santa Coloma de Gramenet. Ha cursat el batxillerat escènic, ha estudiat teatre i s'ha iniciat en la composició.
  • Xavi Noms: 20 anys, Mataró (Maresme), jugador professional de videojocs. A més, estudia música.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Jana Fenoy Mestre

    mencanta eufòria sou els millors

Deixa un comentari