CÀSTING

Aquests són els 26 aspirants finalistes de la tercera edició d'"Eufòria"

El proper divendres 16 de febrer se sabran els set primers concursants i el 23 de febrer es completarà l'alineació que arribarà al plató

Un dels finalistes del càsting d'"Eufòria 3"

Queda menys d'un mes perquè comenci la tercera edició d'Eufòria, TV3 ja ha fet pública la identitat dels 26 finalistes que participaran en la darrera fase del càsting. Del miler d'aspirants que es van presentar, només 94 van superar la primera fase del càsting, 44 van passar a la segona i només 26 han aconseguit arribar a la final.

Aquest divendres 16 de febrer se sabran els sis primers concursants amb l'emissió del càsting final a TV3; i el 23 de febrer es completarà l'alineació que arribarà al plató d'Eufòria amb els deu concursants restants. Aquesta elecció anirà a càrrec dels membres de la direcció del concurs, del professorat i del jurat.

Canvis i noves incorporacions

La tercera temporada del concurs s'estrenarà el proper divendres 1 de març i tornarà a estar presentada per Marta Torné (45) i Miki Núñez (27). Tot i que l'espai mantindrà l'essència del format de sempre, tornarà amb grans novetats. La primera serà un canvi visual i és que el plató número 1 de 3Cat a Sant Joan Despí, des d'on s'emet el format, serà renovat.

L'altra novetat destacada és que s'ha ampliat la franja d'edat dels participants per buscar nous estils fins ara no vistos al programa. Concursants amb personalitat i potencial que reflectiran el panorama musical més actual. A l'equip dels coaches, s'incoproaran Natalia Palomares i Alfons Nieto, i pel que fa als membres del jurat, tot sembla indicar que també hi hauran cares noves.

El programa també va seleccionar els 11 ballarins que formaran part del cos de ball de la tercera edició a través d'Eufòria Street Dance, un espai que es pot veure a la plataforma 3Cat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari