ESTRENA

Així serà la primera gala d'"Eufòria 3": novetats i sistema de votacions

El concurs musical de TV3 torna amb nou jurat i canvis en la mecànica de nominacions dels concursants

Miki Núñez i Marta Torné, presentadors d'"Eufòria"

Aquest divendres 1 de març, després del TN Vespre, TV3 emetrà la primera gala de la tercera edició d'Eufòria que tornaran a presentar Marta Torné (45) i Miki Núñez (28). Els 16 nous concursants de la nova temporada debutaran amb un còctel musical molt variat.

Entre les cançons que interpretaran hi temes molt coneguts com "Chandelier" de Sia, "Blinding lights" de The Weekend o una versió modernitzada de "Rosó". També èxits nacionals i internacionals com "Yes and?" d'Ariana Grande o l'icònic "S&M" de Rihanna passant pels Manel, "Mussegu" dels Figa Flawas o "Lokura" de Julieta. 

Els 16 concursants d'"Eufòria 3"

Unes actuacions que hauran de servir per convèncer a un jurat que arriba amb cares noves. El cantant Alfred Garcia i el fins ara coreògraf del programa, Albert Sala debutaran com a membres del jurat al costat de l'actriu Carol Rovira que repeteix. En canvi, Elena Gadel i Lildami no repetiran després de dues edicions.

Canvis en la mecànica

El jurat no serà l'única novetat de la temporada . En aquesta primera gala, ja es descobriran algunes novetats importants pel que fa a la mecànica de concurs. A diferència de temporades anteriors, en què els concursants cantaven en grups de quatre i el jurat havia de triar necessàriament dues persones per enviar a la zona de perill i salvar-ne les altres dues, enguany el número de persones en zona de perill serà indeterminat.

Després de cada bloc de quatre actuacions el jurat valorarà i podrà enviar a la zona de perill a una, dues, tres, quatre persones o salvar-les a totes. A més, com sempre, el VAR musical podrà enviar concursants a la zona de perill per segones veus. En aquesta tasca repetiran Jordi Cubino, productor musical i Clara Luna, preparadora de veu.

Els nous membres del jurat d'"Eufòria 3"

Al planter de professors també hi haurà cares noves com la ballarina Natàlia Palomares, que serà la nova coreògrafa i l'actor Alfons Nieto, com a nou coach d'interpretació. Tots dos acompanyaran per primera vegada Dani Anglès i tindran l'important paper de salvar concursants de la zona de perill.  Al final de la gala, els tres concursants menys votats pels espectadors hauran d'abandonar el programa.

El sistema de votació i postagala

Un cop s'obrin les votacions durant l'emissió de la gala, el públic podrà votar des de casa quin dels concursants a la zona de perill vol que continuï a Eufòria a través de l'aplicació del 3Cat. Durant l'emissió es mostrarà un codi QR en pantalla que enllaçarà a la pàgina de votacions. Un cop acabi la gala, TV3 emetrà una postgala que també es podrà veure a través de YouTube amb l'anàlisi del que hagi donat de sí i les primeres paraules dels concursants nominats.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Laura

    No trobo per enlloc com com anar de públic a la següent gala d'eufòria,. algú m'ho podria dir, o almenys, saber pero on es troba awursta informació.

Deixa un comentari