40 ANYS I UNA NIT

Així serà la gala "40 anys i una nit" amb Albert Om a TV3

El programa s'emetrà la nit del 19 de gener i comptarà amb prop d'un centenar de les cares més populars de la cadena

TV3 emetrà la gala "40 anys i una nit"

El divendres 19 de gener, després del TN Vespre, TV3 emetrà la gala 40 anys i una nit amb Albert Om com a mestre de cerimònies. El programa de més de dues hores i mitja de durada, commemorarà el 40è aniversari de la cadena pública amb la participació d'un centenar de les cares més populars de tota la història de TV3.

Mari Pau Huguet, Joan Pera, Marc Ribas, Carlos Cuevas, Joel Joan, Andreu Buenafuente, Jordi Évole, Rosa Andreu i Toni Soler, entre d'altres, es retrobaran al plató 1, el més gran de la cadena, en una nit plena d'emocions i moltes sorpreses. La gala arrencarà amb la utilització de la intel·ligència artificial, recreant un programa mai emès fins ara a TV3 amb un dels actors i humoristes més estimats del país com a protagonista, gràcies a la tecnologia del Deepfake.

Els presentadors dels Telenotícies

A 40 anys i una nit es repassaran les notícies que han marcat aquests 40 anys i s'homenatjarà als presentadors dels Telenotícies de totes les etapes. Entre d'altres, es comptarà amb la presència d'Enric Calpena, Mònica Huguet, Carles Francino, Àngels Barceló, Susanna Griso, Ramon Pellicer, Raquel Sans, Xavi Coral, Núria Solé i Imma Pedemonte.

Huguet, Francino i Solé a la gala dels 40 anys de TV3

També es conversarà amb alguns dels presentadors dels programes informatius més destacats de la història de TV3 com Josep Cuní, Helena Garcia Melero (Els matins) i Mònica Terribas (La nit al dia).

La cita de Laura Escanes i Marc Ribas

Laura Escanes, flamant presentadora de les Campanades i del reality La travessa del nou 3Cat, tindrà una cita ben inesperada amb el cuiner estrella de la cadena, Marc Ribas. També s'asseuran plegats Antoni Bassas i Ricard Ustrell, els dos comunicadors que van començar la seva carrera a Catalunya Ràdio abans de fer el salt en diferents espais de TV3.  

El 'follonero' i Andreu Buenafuente

Jordi Évole ('Follonero') tornarà a coincidir amb Andreu Buenafuente i els germans d'Estopa, David i José Manuel Múñoz. Plegats per rememorar la nit del 13 de desembre de 1999 al mític programa La Cosa Nostra. A partir del 2000, els actors Santi Millán i José Corbacho van atrapar l'audiència amb l'A pèl amb el seu particular humor, políticament incorrecte. S'atreviran a repetir-ho aquest 2024?.

Buenafuente i Évole a "40 anys i una nit" (TV3)

Plats Bruts i Malalts de Tele

El programa també viurà dos retroabments molt especials: El del David i el Lopes (Joel Joan i Jordi Sánchez) de Plats Bruts i el de la icònica parella del recordat i exitós Malalts de Tele, Rosa Andreu i Toni Soler.

El Club Súper 3 també farà acte de presència amb el mític himnes dels aniversaris "Anys i anys" i la presència de les actrius i l'actor que donaven vida a la Nets (Victòria Pagès), la Noti (Montse Puga) i el Petri (Ramon Peris).  

La banda sonora de la gala

40 anys i una nit tindrà una música pròpia que identificarà la gala. Serà un viatge del passat al present, de la melodia inicial de Jordi Doncos a les sonoritats del 2024, en un ambient clarament festiu. Arnau Vilà ha estat l'escollit per crear aquesta banda sonora. Eufòria també hi serà present de la mà de Miki Núñez i diversos concursants i ballarins que protagonitzaran un videoclip recorrent els platós de TV3.

ETIQUETES:

Deixa un comentari