PRESENTADOR

Jorge Javier Vázquez torna a Telecinco amb dures crítiques pel final de "Sálvame": "Vaig acabar a urgències"

El presentador va reaparèixer a l'estrena de "Cuentos chinos" i va explicar el motiu de la seva absència amb durs retrets

Jorge Javier Vázquez a "Cuentos chinos"

Jorge Javier Vázquez (53) va reaparèixer aquest dilluns 11 de setembre a Telecinco després de més de tres mesos allunyat de les càmeres. El presentador de Badalona va estrenar Cuentos Chinos, un nou espai que arriba amb la voluntat de competir i plantar cara a El Hormiguero de Pablo Motos a Antena 3.

El primer enfrontament va donar com a resultat un baix 7,5% per a Vázquez i un 12,9% per a Motos a Catalunya. A Espanya, la distància encara va ser més gran: un 9,4% per al de Badalona i un 19,1% per al d'Antena 3.

Audiències a banda, Jorge Javier no es va mossegar la llengua i va llançar uns quants dards a la seva pròpia cadena i companys. "Us haig de dir que aquesta vegada pensava que no ho explicava, de veritat. Estic molt feliç d'estar en aquest plató tan oriental, tan xinès, tan vermell. Un plató en el qual cada nit el vostre estimat líder, és a dir jo es dirigirà al seu poble, vosaltres, per a dir-vos per fi el que heu de pensar. Bé, ja n'hi ha prou, vinc molt après. Per primera vegada faré cas al meu pare que em deia: Jorge no et fiquis en política", va començar dient el presentador.

Jorge Javier a "Cuentos chinos"

Després d'això, Vázquez va fer referència a la seva baixa mèdica per ansietat. "El 18 de maig vaig acabar a urgències per una pujada de tensió. Em vaig adonar que havia arribat el moment que no podia continuar tirant de mi i vaig prendre la decisió que no podia seguir. Tothom sap que en aquesta empresa hi ha hagut una transició totalment dolorosa per a mi. He passat molts estats d'ànim durant la baixa mèdica", va assegurar.

Final de Sálvame: "He lligat caps"

El presentador també va voler fer referència a la supressió de Sálvame: "En aquest periode de temps, he estat capaç de lligar caps i de saber exactament què va passar i qui va participar perquè això succeís. No oblido però haig de dir que torno sense cap mena d'ànim revengista. Soc aquí pel suport que m'ha brindat Alessandro Salem, conseller delegat de Mediaset. Vinc amb una única missió, vinc a fer el que sé fer: entretenir. Jo vinc a treballar i l'única cosa que demano a la gent que no treballa és que almenys no enredi".

Per últim, el català també va tenir un dur missatge per als seus companys de cadena. "Aquest estiu he vist molt la tele i haig de dir que jo si fos algun dels col·laboradors que han estat treballant, estaria tement perquè probablement anirien a la presó per haver avorrit a l'audiència d'aquesta manera", va espetar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari