CANVI SOBTAT

Telecinco dona un nou cop a "Sálvame" i cancel·la la versió "Limón" aquest mateix divendres

La cadena privada sorprèn retallant l'emissió del programa i estrenarà la sèrie "Mía es la venganza", amb Lydia Bosch com a protagonista

María Patiño, aquest divendres a "Sálvame"

Telecinco ha donat la sorpresa anunciant la data d'estrena de la nova sèrie Mía es la venganza per al proper dilluns 12 de juny a les 15.45h, ocupant la franja del Sálvame limón. D'aquesta manera, aquest divendres ha estat la darrera vegada que ha emès la versió llimona del magazín de tarda que s'emetia de 16 a 17h.

Es tracta de la primera vegada en 14 anys que Telecinco emet una sèrie diària després del final de l'exitosa Yo soy Bea, i que s'emetrà a cada dia a la sobretaula, tal com ha anunciat la cadena en un comunicat. Així, quan encara falten dues setmanes per al final definitiu de Sálvame, que s'acomidarà definitivament el proper divendres 23 de juny, la cadena ha tornat a donar un nou cop al programa de Jorge Javier Vázquez.

Cal recordar que el presentador de Badalona està de baixa mèdica des del passat 17 de maig, per protegir la seva salut mental, arran dels canvis decidits per la nova direcció de Mediaset.

Així, la cadena privada que fa mesos que ha perdut el lideratge d'audiència, s'afegeix a l'aposta per les telenovel·les diàries que tants bons rèdits dona a TV3 amb el Com si fos ahir, o La Promesa i Amar es para siempre a La 1 i Antena 3.

Així és 'Mía es la venganza'

Sonia (Lydia Bosch) i Mario (José Sospedra) tenen alguna cosa en comú: tots dos pateixen les conseqüències d'un tràgic accident que van patir fa vint anys. Ella viu presa del remordiment, mentre que ell està ple d'odi i vol que Sonia pagui per tot el que va passar. No obstant això, l'estudiat pla de venjança de Mario es trobarà amb un escull que mai hagués previst: els sentiments que està començant a experimentar cap a Olivia (Natalia Rodríguez), la filla de Sonia.

ETIQUETES:

Deixa un comentari