5 sèries que han passat desapercebudes al 2022 (i que valen la pena)

Amb la quantitat de sèries que s'estrenen cada any, és inevitable que algunes passin desapercebudes. Fins i tot algunes de molt recomanables! Quan és a punt d'acabar el 2022 destaquem 5 sèries que segurament no has vist i que no et pots perdre.

Per Toni de la Torre

Minx

De què va? Explica la història d'una feminista que, als anys 70, veu una oportunitat de fer activisme escrivint en una revista eròtica dirigida a les dones.

Plafaforma: HBO Max

La Lección

De què va? Sobre la discussió entre un professor d'institut i una alumna. En una classe on s'estimula el debat, l'alumna comença a articular arguments xenòfobs i al professor li costa parar-li els peus.

Plafaforma: Filmin

El Encargado

De què va? És la història d'un home que fa gairebé 30 anys que treballa com a encarregat d'un edifici on hi viu gent rica i de classe alta, fent diferents tasques.

Plafaforma: Disney+

The Rehearsal

De què va? És una sèrie documental on Nathan Fielder, busca diverses persones per participar en un projecte televisiu on els ajudarà a resoldre els seus problemes.

Plafaforma: HBO Max

Pachinko

De què va? És la història d'una família a través de diferents generacions, movent-se en diferents èpoques, del 1910 al 1989, i amb un personatge, Sunja, com a eix del relat.

Plafaforma: Apple TV+

ETIQUETES:

Comentaris ( 4 )

  1. Bonaventura

    Felicitats pels teus articles. Per cert que la sèrie Minx no la trobo ni a HBO, ni enlloc. Salutacions

    1. Redacció

      Gràcies Bonaventura! Efectivament HBO ha tret "Minx" del seu catàleg sense previ avís.

  2. Rosa Neus Raidó Larroya

    Felicitats Marc! M'encanta El mon de la tele! T'animo a continuar en aquesta tasca!!!

Deixa un comentari