EUFÒRIA 2 TV3 emetrà "Eufòria Dance" un especial per Nadal per seleccionar als 12 ballarins de la 2a temporada

Els concursants d'"Eufòria" al Palau Sant Jordi de Barcelona

El talent musical d'èxit de TV3 manté obert fins al 16 de novembre el càsting per a ser concursant d'"Eufòria 2"

Si fa uns dies coneixíem la notícia que Eufòria havia obert el càsting per a la segona temporada del programa revelació de la temporada passada, aquest dimarts hem sabut que TV3 prepara Eufòria Dance. Així ho ha avançat el periodista Rocco Steinhäusser i aquest mitjà ho ha pogut confirmar i ampliar. Es tracta de quatre especials que s'emetran durant el Nadal en què se seleccionaran els 12 ballarins que formaran part del planter d'Eufòria 2.

El programa encara manté obert el procés de selecció per a tots aquells que s'hi vulguin presentar com a cantants abans del 16 de novembre. La primera fase del càsting serà digital i les persones interessades només hauran d'omplir aquest formulari.

Tot i la posada en marxa del procés de selecció, l'estrena de la segona temporada no arribarà fins a principis del 2023. La novetat serà que aquesta vegada el programa també emetrà en obert per la televisió la selecció dels ballarins.

Aquests especials estaran presentats perl coreògraf Albert Sala i s'emetran durant el Nadal. Segons ha pogut saber elmondelatele.cat, els programes no s'emetran des del plató 1 dels Estudis de Sant Joan Despí des d'on es va emetre la primera temporada. I és que una de les voluntats del programa era ampliar l'espai per poder augmentar l'espectacularitat de l'espectacle i encabir més persones de públic al més pur estil dels programes de gran format de la resta de cadenes.

Tot un repte que ja va aconseguir superar amb nota al juliol, amb el ple absolut dels dos concerts al Palau Sant Jordi de Barcelona.

ETIQUETES:

Deixa un comentari