You are currently viewing <span>10 D'OCTUBRE</span> Tot el que has de saber del nou canal SX3
Canal SX3

10 D'OCTUBRE Tot el que has de saber del nou canal SX3

  • Post comments:1 Comment

El 10 d'octubre s'estrena el nou canal infantil, que tindrà dos mons diferenciats: l'S3, adreçat als més petits, i l'X3, dirigit als més grans i els preadolescents

A partir del 10 d'octubre, el SX3 no només serà un canal de televisió: també serà una plataforma digital de continguts destinada al públic infantil. El nou SX3 ha renovat completament la seva imatge i estarà dividit en dos mons, l'S3 per als més petits i l'X3, adreçat als infants una mica més grans. El nou canal disposarà d'una plataforma en la qual emetrà 24 hores i el canal de televisió com fins ara, compartit amb el 33 fins a les 22h.

Aquest dimecres, s'ha fet la presentació del canal als mitjans de comunicació al qual ha pogut assistir elmondelatele.cat. "El 10 d'octubre serà la primera fase de la refundació del canal", han explicat els seus responsables. "En una segona fase hi haurà dues aplicacions noves més: una al voltant de l'X3, on els nens siguin creadors de continguts i una a l'S3 per jugar."

El director de TV3, Sigfrid Gras, s'ha mostrat satisfet de l'interès que ha despertat la presentació del nou SX3, que ha omplert les grades del plató 1 de TV3. Gras ha posat de relleu que "comencem a reconquerir els nens catalans que estaven una mica orfes de la nostra oferta".

Dues grans comunitats

El SX3 no serà només un canal de televisió, sinó que reneix com una plataforma digital de continguts de vídeo i àudio adreçats al públic infantil.

L'S3 serà la franja adreçada als més petits: un espai per a aprendre, compartir moments i divertir-se. Hi haurà estrenes com TitóL'hora de berenar, Fa La Là o Uau Ka Kau, però també els clàssic més estimats: Mic i Una mà de contes.

L'X3 serà l'espai per als nens més grans: a més dels ja coneguts InfoK, que s'emetrà en directe a les 19.30h, o Manduka, arriben el magazín Ràndom, la nova ficció que es dirà Projecte Beta" o el concurs d'entreteniment Influenx3r. I atenció, perquè els més nostàlgics tindran una cita amb L'hora boomer (en directe a les 20.20h), per recuperar els espais mítics que guarden a la memòria i que potser ara volen compartir amb els petits de la casa.

Noves sèries d'anime

A la franja de l'X3 arribaran noves sèries d'animació i de ficció. L'anime japonès tindrà una gran representació amb "Inazuma Eleven", "Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba", "Ronja, la filla del bandoler", "Haikyu!!" i els nous capítols d'"El detectiu Conan". I pel que fa a la ficció, les estrenes seran "ZombieLars", "Theodosia" "Hoodie".

Horari d'estrenes

  • 13.20 i 18.40h: Inazuma Eleven
  • 19.55h: Haikyu
  • 21h: Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba

Pel que fa al possible retorn de Bola de Drac, els responsables del canal asseguren que "podria tornar Bola de Drac però de moment la llicència ho impedeix".

Tornarà Bola de Drac?

"Nosaltres volíem estrenar el nou canal amb "Bola de Drac". Ara com està als cinemes es troba a la meitat d'un contracte internacional i fins que no s'acabi no es volen posar a tancar contractes menors", ha explicat a aquest mitjà Laia Servera, directora del SX3. "Potser més endavant la podrem tenir, però no és segur", ha assegurat la cap d'Infantils de TV3. "El mateix ens ha passat amb "One Piece". Ara està a mans d'una plataforma internacional que ha pagat una dinerada per tenir els drets i nosaltres no podem entrar-hi".

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Jan Miret Poch

    Hola em dic jan i soc un nen de 11 que em dic jan ami m'agrada molt one piece pro ja mu miru am català am un altra lloc tinc un amic que ma dit que us digues si podíeu ficar naruto i si fique bola de drac estaria molt guai fins la pròxima si em voleu dir algu us deixo el meu gmail estic molt conten del nou x3 feia temps que ja volia una cosa com aquesta . Adeu

    Jan

Deixa un comentari