ADÉU DEFINITIU Cristina Puig i el director del "FAQS" sobre el final programa: "Desapareixem perquè som incòmodes"

Pere Mas, director del "FAQS" a TV3

L'espai s'acomiadarà definitivament el proper dissabte 16 de juliol i ja no tornarà al setembre

El FAQS emetrà aquest dissabte 16 de juliol el seu últim programa a la nit dels dissabtes a TV3. Al setembre ja no tornarà. La nova direcció de la cadena pública ha decidit no renovar-lo definitivament. "La política només als telenotícies", va avisar el director en funcions de TV3, Sígfrid Gras, en una de les seves primeres compareixences.

Aquest dilluns, la presentadora Cristina Puig i el director del Preguntes Freqüents, Pere Mas, han explicat a El Món a RAC1 de Jordi Basté com viuen la cancel·lació de l'espai. Una de les crítiques més recurrents ha estat que era un programa "processista", un fet que Mas ha desmentit. "Jo crec que no. Crec que desapareixem perquè som un programa incòmode".

Una visió que no ha compartit el crític de TV, Víctor Amela que també estava a l'entrevista de RAC1: "Alguna cosa heu fet malament si els polítics catalans no volen venir al vostre programa. Heu estat una escudella independentista i la meitat dels catalans a fora dient: a mi no em conviden".

"Això ho dius tu. A mi em sap greu perquè els dissabtes a la nit ja no sabràs de que 'rajar' al Twitter com feies habitualment durant l'emissió del 'FAQS'", ha respost Pere Mas, que ha afegit: "El que dius es desmenteix mirant l'equilibri de tots les persones convidades". "No venir al programa, era una manera de boicotejar el programa", ha afegit Cristina Puig.

Per a Mas no només és un tema de boicot. "Quan vens al "FAQS" tens molta repercussió. L'entrevista no passa desapercebuda. La gent tenia por perquè sabia que el que digués tindria conseqüències. Com ens poden dir processistes si ens acusen de portar massa convidats que parlen castellà? Una tertúlia no és el Parlament de Catalunya, és un programa de televisió".

Pilar Rahola i el seu futur

Per acabar, Puig i Mas també han respost a la pregunta del milió: Us han obligat a tenir a Pilar Rahola al programa? "L'hem tinguda des del principi. No ens han obligat a tenir-la de tertuliana, ni sabem quan cobra, li paga la productora El Terrat". Pel que fa al seu futur professional, els dos no tenen res previst: "Ens haurem de buscar la vida", han reconegut. Escolta l'àudio sencer aquí.

ETIQUETES:

Comentaris ( 2 )

  1. Carme Llopart Batlle

    Cal fer recollida de signatures a favor de tornar FAQS

  2. Matíes

    Ereu un programa com tants altres, ni cómode ni incómode. Cada any moren o s'acaben molts programes, ara li ha tocat a aquest, i en faran un altre més o menys similar, com son tots i com passa sempre. Hi haurà politica al TN i fora dels TNs, diga el que diga aquest savi. En quan al Almerla Novel-la veu independentisme a tot arreu, és un bon escuder del Condesito i ja li va de collons. Bon estiu.

Deixa un comentari