Per Toni de la Torre

David Simon és conegut, sobretot, per The Wire, sèrie de la què en va ser el co-creador. I també per altres sèries com Treme o The Deuce. Però en canvi, les seves minisèries han passat més desapercebudes i és un format on també ha deixat constància del seu talent, a més d'una porta excel·lent per entrar al món de David Simon.

The Corner

De què va? Se situa en la cantonada de dos carrers de Baltimore on el tràfic es produeix a plena llum del dia. Els protagonistes són una família que viu en la pobresa  i on l'addicció a les drogues a produït una factura important.
Episodis: 6
Gènere: Drama
Plataforma: No disponible.

Generation Kill

De què va? Segueix a un periodista que acompanyarà als marines del batalló de reconeixement durant l'anomenada Operació Llibertat Iraquiana.
Episodis: 7
Gènere: Bèl·lic
Plataforma: HBO Max

Show Me a Hero

De què va? Sobre la oposició d'una part dels habitants de Yonkers a la construcció d'habitatge social de classe alta de la ciutat.
Episodis: 6
Gènere: Política
Plataforma: HBO Max

La conjura contra América

De què va? Als anys 40 l'aviador Charles Lindbergh, conegut per les seves gestes com a pilot, esdevé president dels Estats Units amb un discurs populista.
Episodis: 6
Gènere: Històric
Plataforma: HBO Max

La ciudad es nuestra

De què va? Narra el cas real d'una unitat de la policia que van aprofitar la màniga ampla per actuar a l'hora de retirar armes i drogues dels carrers de Baltimore per enriquir-se i practicar brutalitat policial.
Episodis: 6
Gènere: Policíac
Plataforma: HBO Max

ETIQUETES:

Deixa un comentari