ENTREVISTA Frank Blanco: "M'agradaria que TV3 fos una mica més alegre, però ara ja tenim 8tv"

Frank Blanco

Parlem amb el presentador d"El Circ', un dels espais de més èxit de la nova etapa de la cadena privada catalana

Per Sergio López

Frank Blanco, per a molts serà una de les veus de 'Los 40 Principales', o per d'altres el presentador de 'Zapeando' a La Sexta. El cas és que el periodista de Mollet, ha tornat a Catalunya, de la mà de la nova 8tv, on cada nit condueix amb gran èxit 'El Circ'. Un espai d'entreteniment que s'ha consolidat com el més vist de la cadena i que pel mateix Blanco ha estat una sorpresa. "Pensava que podríem arribar al punt en el que estem ara més endavant, però ja estem al voltant del 2% en poques setmanes", ha dit el català.

Tot i el seu èxit, el presentador, va arribar a 8tv el 31 d'agost amb un altre programa, el 'PAM!', que s'emetia a la sobretaula, però que només va durar un mes. "Ens va anar bé per fer proves. Però jo havia muntat un equip per a tota una temporada i ara segueix a 'El Circ'", ha explicat Blanco.

Frank Blanco amb el seu equip a 'El Circ'

TITULARS DE L'ENTREVISTA A FRANK BLANCO

"Quan em van encarregar fer la nit vaig tenir clara una cosa: No podem fer un programa idèntic al que fa la competència. Hem de fer una cosa diferent i ser una alternativa"

"Si només fas un programa que es veu a Catalunya, has de parlar del que passa aquí"

"La televisió a Catalunya té un seriós problema amb l'entreteniment. M'agradaria que TV3 fos una mica més alegre, però ara ja tenim 8tv"

"A la taula d"El Circ' s'han ajuntat persones que seria impensable trobar-te-les en una taula sopant junts. Per exemple, quan va venir el conseller Josep Rull, va demostrar tenir molt sentit de l'humor"

"El nostre programa es fa sense guió, hi ha molta veritat i quan ens emprenyem o riem és de veritat"

"La idea és tenir un nou plató més ampli on poder fer moltes més coses. Entre d'altres, volem incorporar públic"

"És un honor que ens comparin amb el 'Vitamina N' de Jordi González. Era un programa molt de veritat"

"Feia molts anys que no presentava en català, les primeres setmanes em costava molt"

"El que més em va agradar de l'oferta de 8tv era el repte i l'aventura. Molts programes amb molts diners no han funcionat"

"Si em diuen fa 3 anys que estaria on soc ara, no m'ho creuria. La pandèmia m'ha fet replantejar-me moltes coses. Estic en un dels moments més relaxats de la meva trajectòria"

"D'aquí a unes setmanes s'anunciarà un nou programa que faré en una cadena d'àmbit espanyol"

VÍDEO ENTREVISTA COMPLETA

ETIQUETES:

Comentaris ( 3 )

  1. Jaume

    Si diem que 8tv es alegre no sé quin concep-te de l'alegria tenim el que trinfaria a Catalunya i crec que fa falta és una VTM (Vlaamse Televisie Maatschappij) a la catalana però avui dia això ho veig impossible a Catalunya, Catalunya ja fa molt temps que ha perdut el nord. "Vosaltres que creieu"?

  2. Fenc

    Frank tens raó ens fa falta alegria i entreteniment, per plorar i aburrirse ja tenim TV3, endavant.

  3. sailor

    El problema Franky és que quan tu dius "alegre" vols dir BASURA, vale xicot ara ja teniu 8tv, no?, doncs gaudiu la vostra propia "alegria" i deixeu-nos en pau.

Deixa un comentari