CONVERSA DISTESA Xavi Coral revela els dos programes estrella que es va negar a presentar: "No ho sabria fer"

Xavi Coral, Espartac Peran i Llucià Ferrer a Arenys de Munt

El presentador del telenotícies de TV3, van treballar durant 8 anys a les tardes de TV3 al costat d'Espartac Peran al programa 'Divendres'

Xavi Coral (50) i Espartac Peran (49), són dos presentadors mítics de TV3, que van coincidir durant 8 anys al capdavant de les tardes de la cadena pública al programa 'Divendres'. Aquest dissabte, han estat uns dels convidats de 'El Vermut' de Llucià Ferrer a Ràdio Flaixbac. Peran i Ferrer actualment treballen junts al concurs dels caps de setmana a TV3, 'Atrapa'm si pots'. Peran dirigeix des de darrere les càmeres i en Llucià presenta i ho se n'han sortit: són líders.

Espartac Peran a 'Atrapa'm si pots' (TV3)

Coral, torna a triomfar al 'TN Migdia', després del seu pas per la corresponsalia de Brussel·les. Els dos presentadors han explicat la seva primera vegada a TV3: "Ens vam conèixer a la màquina del cafè", ha explicat Coral que ha revelat que l'Espartac va arribar a la cadena de becari, quan ell ja hi treballava. Tots dos tornaran a coincidir ben aviat amb motiu dels 30 anys de 'La Marató de TV3', on presentaran junts una part del programa d'aquest any.

Xavi Coral i Espartac Peran al 'Divendres' l'any 2015

La conversa desenfada ha portat a Coral a parlar de la seva vida professional, amb una sonada revelació. El presentador del 'TN Migdia, ha explicat quins dos programes de màxima audiència va rebutjar presentar.

Titulars de Xavi Coral i Espartac Peran

Espartac Peran: "El 'Divendres' era molt intens, perquè marxava el dilluns a un poble i m'hi estava fins dijous i a la llarga carregava bastant. Un programa així satura, però no ho dic jo, si parles amb l'Albert Om, et dirà que tampoc tornaria ni boig a fer un programa de tarda diari"

Xavi Coral: "Quan ho mires en perspectiva, el record de que vam fer una bona feina és molt gratificant"

EP: "Jo patia molt per si ens renovarien el programa la temporada següent. Quan ara veig a l'Helena Garcia Melero al 'Tot es mou' penso "uf quina mandra""

EP: "L"Atrapa'm si pots' triomfa perquè els catalans demanen un programa que et faci aprendre coses, cosa que a Espanya són més de tonteries i riures"

Xavi Coral i Carles Puigdemont a l'aeroport de Brussel·les

XC: "Quan marxes de corresponsal, estàs sol i treballes tot el dia. Ara a les 4 de la tarda surto de la tele"

XC: "Vaig rebutjar presentar 'El Món a RAC1' i 'El Matí de Catalunya Ràdio', perquè crec que no ho sabria fer"

EP: "Estic preparant un llibre sobre la mort"

XC: "No m'agrada haver d'abraçar a la gent cada dia. A Bèlgica, els homes cada dia es feien un petó a la galta i jo vaig dir que no"

ETIQUETES:

Deixa un comentari