You are currently viewing Les 5 sèries més destacades de la setmana

Les 5 sèries més destacades de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Succession

De què va? La tercera temporada entrarà a fons en l'enfrontament entre Logan i Kendall, obligant els altres personatges a situar-se en aquesta guerra civil familiar. La sèrie continua combinant drama shapeskereà i humor negre per retratar aquesta família disfuncional miserable, propietaris d'una gran corporació. La història està inspirada en altres famílies que tenen imperis similars com ara els Murdoch.
Gènere: Drama
On? HBO
Quan? Dilluns 18 d'octubre

Evil

De què va? Una psicòloga i un seminarista que investiguen casos de suposats miracles i aparicions demoníaques per esbrinar si tenen explicació. Aquesta Fringe del món religiós ha estat creada per Michelle i Robert King (The Good Fight) i té al capdavant a Mike Colter i Katja Herbers com a protagonistes però també compta amb un secundari de luxe com Michael Emerson. Aquesta setmana s'estrena la segona temporada.
Gènere: Drama
On? Syfy
Quan? Dilluns 18 d'octubre

Invasión

De què va? Aquesta nova sèrie de ciència-ficció narra de forma detallada una invasió alienígena que es produeix globalment. Per això se segueix a través de diferents personatges en diferents llocs arreu del món. La invasió comença a notar-se primer en forma de fenòmens estranys que agafen els protagonistes per sorpresa. Al repartiment d'aquesta nova sèrie d'Apple TV+ destaca Sam Neill, que interpreta un xèrif.
Gènere: Ciència-ficció
On? Apple TV+
Quan? Divendres 22 d'octubre

Ultrasecretos

De què va? Aquesta nova comèdia d'animació per adults parteix de la premissa que totes les teories de la conspiració són certes. Els protagonistes són els treballadors d'una agència del govern estatunidenc que s'encarreguen de que ningú ho sàpiga. La sèrie compta amb Alex Hirsch (Gravity Falls) com a productor executiu. El mateix divendres, Netflix estrena una altra comèdia d'animació per adults titulada Animaladas.
Gènere: Comèdia
On? Netflix
Quan? Divendres 22 d'octubre

The Bite

De què va? És una nova sèrie de Michelle i Robert King (que tenen dues sèries aquesta setmana a la tria). Està inspirada en la pandèmia del COVID, que barregen amb el gènere dels zombies. Les protagonistes són dues veïnes, interpretades per Taylor Schilling (Orange is the New Black) i Audra McDonald (The Good Fight),que viuen confinades fins que una nova onada del virus resulta ser diferent de les anteriors.
Gènere: Comèdia
On? Movistar+
Quan? Dissabte 23 d'octubre

Deixa un comentari