SECRET AL DESCOBERT? Un exconcursant de 'Supervivientes' confessa: "La llenya te la porten ells"

Albert Álvarez i Danna Ponce a 'Sol@s'

Albert Álvarez, finalista del reality el 2019, revela les limitacions a l'illa d'Hondures en una conversa a la casa de 'Sol@as'

Sonada confessió sobre 'Supervivientes'. Un ex de 'MyHyV' i exconcursant a l'illa d'Hondures ha revelat com és la supervivència darrera les càmeres. Es tracta d'Albert Álvarez, el català que va quedar finalista a l'edició del 2019 i que actualment es troba a la casa del reality de 'Mitele Plus', 'Sol@s'.

Ha estat en una conversa captada pels espectadors entre l'ex-tronista i Danna Ponce, que també conviu a 'Sol@s' que s'ha pogut sentir la revelació. Segons Albert, la supervivència a Hondures no és tan real. El finalista de l'edició del 2019, ha explicat que els materials als quals tenen accés estan limitats, i que no poden agafar el que vulguin perquè "tot està protegit". "Allà no tens material, tens els quatre pals que et dona l'organització", ha explicat Albert, que ha criticat no poder ni tan sols construir les seves pròpies cabanyes.

Però les limitacions van més enllà. Segons el català: "Si talles alguna cosa són 3.000 euros de multa". A més d'afegir que "la llenya te la porten ells", ha explicat Albert.

ETIQUETES:

Deixa un comentari