WeCrashed

Títol original: WeCrashed

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Drew Crevello, Lee Eisenberg

Temporades: Minisèrie de 6 episodis

Protagonistes: ,

Plataforma:

 WeCrashed (2022) on IMDb(function(d,s,id){var js,stags=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id)){return;}js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”https://ia.media-imdb.com/images/G/01/imdb/plugins/rating/js/rating.js”;stags.parentNode.insertBefore(js,stags);})(document,”script”,”imdb-rating-api”);

De què va:

Un fundador d’una start-up anomenada WeWork, que es dedica als espais de coworking experimenta un creixement desmesurat que la converteix en el negoci immobiliari de més èxit, atraient grans inversions. Però els comptes de l’empresa estaven lleugerament manipulats, cosa que es va descobrir més tard.

La història real:

Adam Neumann va ser co-fundador de l'empresa i responsable principal del seu creixement, erigint-se en gurú empresarial. Però l'empresa, a la que ja s'havia acusat d'una cultura empresarial dubtosa, amagava pràctiques que van inflar el seu valor, cosa que es va destapar quan se'n va fer una avaluació pública.

L'actor:

Jared Leto interpreta al co-fundador de l'empresa i dona al personatge l'aire d'il·luminat narcisista que necessita. L'acompanya Anne Hathaway, que interpreta a la seva dona, que va invertir en l'empresa i va tenir un paper fonamental en la història.

La clau:

Així com moltes sèries d'estafadors tenen com a protagonistes manipuladors extraordinaris, en aquest cas es tracta d'egocentrisme combinat amb una pràctica tan comú com manipular els comptes… però amb conseqüències milionàries.

Es basa en:

El podcast "WeCrashed", de Wondery.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari