The Paper

Títol original: Novine

Any: 2016

País: Croàcia

Temporades: 3

Plataforma:

 Novine (2016) on IMDb

De què va:

Un diari que és un considerat l’últim bastió del periodisme independent del país és a punt de ser adquirit per un empresari del món de la construcció. Això provoca un neguit entre els periodistes que hi treballen i tensió a la redacció. Al mateix temps hi ha una trama relacionada amb un crim del qual és millor no explicar res.

Què és?

Una sèrie croata sobre la influència que tenen els propietaris dels mitjans de comunicació en la línia editorial, passant per alt criteris periodístics.

La clau:

El tractament realista que fa de la vida a la redacció. No només pel que fa als diàlegs entre els treballadors i la mena de temes que es tracten, si no també en la tria de plànols fixos que és el contrari de la tècnica del Walk and talk d'Aaron Sorkin. En comptes de seguir els personatges fa la impressió que els observem furtivament. Això no vol dir que tot el que passi a la sèrie sigui emocionant. De fet, un altre aspecte en el que destaca The Paper és en el fet que retrata també la part rutinària de la professió.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. enric

    Llàstima que sigui subtitulada i jo no conec el croata.

Deixa un comentari