The Minister

Títol original: Ráðherrann

Any: 2020

País: Islàndia

Temporades: 1 temporada

Català: Subtítols (FILMIN)

 The Minister (2020) on IMDb

De què va:

Pocs dies abans de les eleccions, el candidat d’un partit explica en un debat que la seva principal preocupació és la desafecció de la ciutadania amb la política, cosa que es reflecteix amb el descens progressiu de la participació electoral. Anuncia que ha pactat una coalició amb un partit de l’oposició que té com a objectiu recuperar la confiança dels ciutadans i treballar junts. I per demostrar les seves intencions afirma que només governarà si guanya amb un 90% de participació electoral.

Dona-li una oportunitat:

Si t'agraden les sèries sobre política, especialment les que busquen reflectir fenòmens que estan passant a la vida real.

Interessant:

La sèrie aconsegueix que tant els electors de la ficció com els espectadors, des de casa, estiguin d'acord amb el candidat. És fàcil coincidir amb la crítica cap a una classe política anquilosada en el poder i distanciada del ciutadà. Però darrere d'aquest discurs crític i aparentment proper s'hi amaga un polític populista que resultarà estar tan assedegat de poder com la vella classe política a la que diu enfrontar-se.

L'actor:

Ólafur Darri Ólafsson és un dels actors islandesos més coneguts, dins i fora del seu país. En el món de les sèries, és conegut per haver estat el protagonista de la sèrie islandesa Trapped, on va interpretar el detectiu protagonista. També l'heu vist en sèries nord-americanes com True Detective i britàniques com The Missing.

L'ambient:

La història està esquitxada de flaixos sorprenents que sembla que passin al cap del protagonista i on se'l veu en situacions molt lluny de la realitat. La sèrie acabarà donant una explicació a aquests flaixos que donen a la sèrie un to poc habitual al gènere. A partir d'aquí la sèrie se situa en un punt mig entre Boss i Borgen.

On:

  • Vodafone
  • Orange

On:

         

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari