The Good Fight

Títol original: The Good Fight

Any: 2017-2022

País: Estats Units

Creador: Michelle King, Robert King

Temporades: 6

Gènere: ,

Català: Subtítols (MOVISTAR+)

 The Good Fight (2022) on IMDb

De què va:

És un drama legal que té com a protagonista una advocada, Diane Lockhart, que navega per les contradiccions socials i polítiques dels Estats Units d’avui.

Als Emmy:

The Good Fight no podia ser nominada aquest any perquè ha quedat fora del període d'eligibilitat del 2021, però la incloem igualment a la llista perquè tots els anys anteriors ha estat sistemàticament ignorada (només ha estat nominada per l'opening i per una cançó original). Sospitem que tornarà a passar el mateix als Emmy de l'any vinent ja que, pel que sembla, és una sèrie que no miren els votants.

Per què l'han de premiar?

És la columna d'opinió més mordaç i intel·ligent que es fa actualment a la televisió. Amb una capacitat de reacció per seguir l'actualitat extraordinària. Per exemple, aquesta temporada han tractat el tema de l'atac del Capitoli, que va succeir a principis d'any.

Última temporada

S'estrena la sisena i última temporada de The Good Fight, que continuarà fent servir a Diane Lockhart com a mitjà per fer comentaris mordaços i intel·ligents sobre la societat actual. La decisió del Tribunal Suprem d'anul·lar el dret de l'avortament serà un dels temes principals de la temporada, que incorpora John Slattery (Mad Men) i recupera a Eli Gold (Alan Cumming), el personatge de The Good Wife.

On:

   

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari