Parliament

Títol original: Parlement

Any: 2020

País: Bèlgica

Creador: Noé Debré

Temporades: 2

Plataforma:

Català: Subtítols

 Parlamento (2020) on IMDb

De què va:

Es tracta d’una comèdia política ambientada al Parlament Europeu, on un jove assistent parlamentari s’enfronta a l’absurditat burocràtica d’una institució que sembla no tenir cap utilitat. La sèrie combina la sàtira política amb una trama d’interès romàntic. Aquesta setmana s’estrena la segona temporada amb el protagonista treballant com a assistent d’una nova eurodiputada que vol salvar els oceans.

Què és?

Una comèdia que es pregunta per què serveix el Parlament Europeu.

La clau:

La galeria de personatges que habiten aquest Parlament Europeu fictici, tots de diferents nacionalitats, exemplifiquen els problemes més nocius de la política. A ningú sembla interessar-li voler canviar res a través del Parlament Europeu. Més aviat estan centrats en passar desapercebuts i anar cobrant o bé en buscar el benefici propi.

L'actor:

Xavier Lacaille interpreta al jove assistent parlamentari i treballa amb expressions d'estupefacció les escenes còmiques. El seu interès romàntic està interpretat per la britànica Liz Kingsman, a la que potser teniu vista a Starstruck.

Us agradarà si:

Les vostres sèries polítiques de referència són sàtires afilades com ara The Thick of It, Veep, la recordada Sí, Ministre i Sí, Primer Ministre.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari