La infàmia

Títol original: Three Girls

Any: 2017

País: Regne Unit

Creador: Nicole Taylor

Temporades: 3 episodis

Plataforma:

Català: Subtítols

 La infamia (2017) on IMDb

De què va:

Una xarxa d’explotació sexual trafica amb menors d’edat, d’entre 12 i 16 anys. La història s’explica a través de la història de tres adolescents, però la policia va acabar identificant a 47 víctimes. La xarxa feia servir a una adolescent per reclutar noies de la seva edat en situacions de vulnerabilitat, que acabaven anant d’una persona a l’altra entre cercles d’amics i familiars, sent víctimes de violacions i violacions múltiples.

Lloc on succeeix:

Rochdale, Anglaterra

Interessant:

La sèrie assenyala que la situació socioeconòmica de les víctimes les feia molt vulnerables, però sobretot denuncia la inoperància de la policia i els serveis socials, que no van ajudar les víctimes quan van intentar sortir de la xarxa perquè no es van creure el seu testimoni. La sèrie també assenyala que el fet que els perpetradors fossin homes paquistanesos va tenir un paper crucial en el desenvolupament del cas.

La creadora:

Nicole Taylor, guionista escocesa que havia treballat en sèries com The Hour, Indian Summer o Ashes to Ashes.

Basada en:

La minisèrie va comptar amb l'assessorament de la prostituta que va ajudar a les víctimes i que apareix a la sèrie interpretada per Maxine Peake (Shameless).

Mira-la si:

El que més t'interessa d'una sèrie criminal és la denúncia contra el sistema que permet els crims i que pot ser molt negligent a l'hora d'ajudar les víctimes.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari