Hipócrates

Títol original: Hippocrate

Any: 2018

País: França

Creador: Thomas Lilti

Temporades: 2

Gènere: ,

Plataforma:

 Hipócrates (2018) on IMDb

De què va:

Presenta un hospital públic francès que ha de posar en quarantena els doctors titulars de medicina interna. Al seu lloc, els residents han d’intentar que la seva absència no es noti durant les 48 hores que ha de durar l’aïllament. La sèrie mostra com això desborda els professionals i deixa en una situació força precària als pacients.

La clau:

El realisme amb què es tracta la situació als hospitals públics francesos i com diferents condicionants (manca de recursos, personal insuficient, instal·lacions i equipaments antiquats) impacten directament en la salut dels pacients.

Els protagonistes:

A diferència de la majoria de sèries mèdiques, no es mostren com a herois. De fet, sovint són personatges apàtics que cometen negligències o que estan pensant més en la seva posició dins de l'hospital que dels seus pacients.

Basada en:

L'experiència pròpia de Thomas Lilti, un metge de família francès que des de fa uns anys és director de pel·lícules que giren al voltant de la professió.

Dona-li una oportunitat si:

Si estàs fart dels hospitals moderns i tecnològicament a la última que sovint apareixen a les sèries de metges nord-americanes.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari