Broadchurch

Títol original: Broadchurch

Any: 2013

País: Regne Unit

Creador: Chris Chibnall

Temporades: 3

Protagonistes: ,

Plataforma:

 Broadchurch (2013) on IMDb

De què va:

Un nen d’11 anys apareix mort a la platja, prop d’un penya-segat. La detectiu Ellie Miller haurà de resoldre el cas col·laborant amb un altre detectiu, recent arribat al poble, Alec Hardy, al qual han donat el càrrec al que ella aspirava. Quan es confirma que ha estat un assassinat, el cas es converteix en mediàtic.

Els protagonistes:

Olivia Colman, que interpreta a la detectiu, té una llarga i premiada carrera, tant a la televisió com al cinema. L'has vist en sèries com The Crown, interpretant a Isabel II, o Fleabag. El detectiu està interpretat per l'escocès David Tennant, conegut sobretot per sèries com Doctor Who, Jessica Jones o Des.

Interessant:

La dinàmica de la sèrie s'inscriu en el gènere criminal, amb diversos sospitosos que se succeeixen a mesura que els protagonistes van trobant pistes. Un element distintiu és el paper que els mitjans tenen en el cas. Des del principi exerceixen una pressió molt gran, també en la família del nen que ha estat assassinat.

Qui l'escriu:

El guionista Chris Chibnall, que abans de fer Broadchurch va ser el showrunner d'una etapa de Doctor Who i havia treballat en sèries com Life on Mars. També és el creador de la minisèrie The Great Train Robbery.

El poble:

És un poble fictici d'una zona costanera a Dorset. Es tracta d'una comunitat de veïns on tothom es coneix i on hi ha moltes relacions entre ells.

On:

Actualment no s'emet en cap plataforma

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

24/09 Golpe de revés

Amb només 17 anys la tennista britànica Justine Pearce va arribar a la semifinal de Roland Garros, però una lesió la va apartar de la pista

22/09 Noches en vela

Lisa no pot dormir perquè no deixa de preguntar-se pel futur de la seva filla. Danny és un periodista que a les nits paga el preu de la seva ansietat

19/09 Black Snow

El 1995 una noia de 17 anys va ser assassinada a Ashford, però el crim mai es va poder resoldre