CINEMES

Black Panther: Wakanda Forever

El poble de Wakanda plora la mort del seu Rei mentre prova de resistir als embats dels seus enemics exteriors.

CINEMES

Black Adam

Black Adam, un home que té els poders dels déus antics, passa 5.000 anys empresonat.

DISNEY+

She-Hulk: Abogada Hulka

La nova sèrie de l'univers Marvel té com a protagonista a She-Hulk – Abogada Hulka i es basa en els còmics d'un personatge que es va crear als anys 80.

DISNEY+

Daredevil

Un personatge cec, durant el dia és un advocat que defensa els més vulnerables, i per la nit imparteix justícia amb mètodes més expeditius.

NETFLIX

The Umbrella Academy

S'estrena la tercera temporada d'aquesta sèrie sobre una família de superherois poc convencional, adoptats per un milionari excèntric.

AMAZON PRIME VIDEO

The Boys

Tercera temporada de la sèrie de superherois més gamberra que fa servir el gènere per parlar sobre com les persones amb poders abusen del seu privilegi.

DISNEY+

Caballero Luna

Un ex marine que pateix un trastorn, rebrà els poders d'una deïtat egípcia que li donaran una oportunitat de redimir un passat de violència.

DISNEY+

Loki

Tom Hiddelston torna a interpretat a Loki, ara com a protagonista de la seva pròpia sèrie, situada en l'univers de Marvel.

NETFLIX

Jupiter's Legacy

Un superheroi molt poderós, que forma part dels primers superherois de la història, creu que ha arribat l'hora de passar el seu llegat a una nova generació.

DISNEY+

Falcon y el Soldado de Invierno

Segona sèrie de Marvel per a Disney+, que recupera els companys del Capità Amèrica, interpretats per Anthony Mackie i Sebastian Stan.

HBO MAX

Superman y Lois

Tyler Hoechlin i Elizabeth Tulloch interpreten, respectivament, al superheroi i a la periodista més famosos del món del còmic.