AMAZON PRIME VIDEO

Z

En un país corrupte on s'elimina tota dissidència, un polític de l'oposició d'esquerres és assassinat en ple carrer després de participar en un míting

CINEMES

Holy Spider (Araña sagrada)

A l'Iran del 2001, una periodista de Teherán recorre les zones més conflictives de la ciutat de Mashhad per investigar una successió d'assassinats de dones

MOVISTAR+

Litvinenko

Es tracta d'una minisèrie on David Tennant interpreta a Alexander Litvinenko, l'ex espia del servei segrest rus que va ser assassinat el 2006

CINEMES

Al descubierto

Després de conèixer el cas d'una víctima, unes reporteres del New York Times inicien una investigació per destapar els abusos sexuals de Harvey Weinstein.

FILMIN

Varsovia 83. Un asunto de estado

A Polònia (1983), enmig d'un clima d'alta tensió política, el país viu consternat per l'assassinat a cops del fill adolescent d'una coneguda opositora.

CINEMES

13 exorcismos

Laura Villegas comença a tenir un comportament molt estrany després de participar en una sessió d'espiritisme.

MOVISTAR+

This England

Es tracta d'una sèrie sobre la victòria a les urnes de Boris Johnson i com el seu govern va fer front a la primera onada de la pandèmia de la COVID-19.

NETFLIX

El ángel de la muerte

Amy és una infermera de la Unitat de Cures Intensives que gestiona com pot els seus problemes de salut i uns torns que la deixen emocionalment molt tocada.

CINEMES

Ámsterdam

A l'Amèrica dels anys 30, tres amics presencien un crim i després es troben que els assenyalen a ells com a culpables.

CINEMES

Un año, una noche

Ramón i Céline són una parella que va a veure un concert al local Bataclan de París. És el 13 de novembre de 2015, la nit dels atemptats.

NETFLIX

Notre-Dame

Es tracta d'una sèrie que recrea l'incendi de la catedral de Notre-Dame, a París, l'any 2019.

NETFLIX

El vigilante

Presenta la història d'una parella, interpretats per Naomi Watts i Bobby Cannavale, que van a viure a la casa dels seus somnis, a New Jersey.

FILMIN

Hotel Europa

Sèrie alemanya ambientada en l'hotel Rheinhotel Dreesen, per on van passar figures històriques com Charles Chaplin, Adolf Hitler o Dwight D. Eisenhower.

HBO MAX

Boardwalk Empire

És un ambiciós projecte de sèrie que vol explicar l'origen del gangsterisme als Estats Units i veure'n l'evolució fins a l'actualitat.

CINEMES

Argentina, 1985

L'any 1985, un equip d'advocats treballa per posar al descobert els crims de la dictadura militar argentina.

FILMIN

Un secreto real

Història de l'escàndol que va sacsejar Suècia quan es va saber que el rei Gustau V de Suècia era homosexual i mantenia una relació en secret amb un artista.

NETFLIX

Dahmer

Un home freqüenta bars d'ambient gai, on diu ser fotògraf per aconseguir que algun home accedeixi a anar amb ell per fer-li una sessió de fotos.

NETFLIX

Rescate en una cueva de Tailandia

La història dels membres d'un equip de futbol amb jugadors d'entre 11 i 16 anys que va quedar atrapat en una cova del nord de Tailàndia.

NETFLIX

Delhi Crime

És una sèrie policíaca índia que va tenir una primera temporada molt aplaudida pel tractament que va fer d'un cas real de violació múltiple.