DISNEY+

Dinosaurios

Es tracta d'una sitcom popular als anys 90 sobre una família de dinosaures i el seu dia a dia, que s'assembla força al de qualsevol família humana.

HBO MAX

ALF

HBO Max incorpora aquesta popular comèdia dels 80, per primer cop disponible en una plataforma, sobre un alienígena provinent del planeta Melmac.

DISNEY+

Recién llegados

És una comèdia protagonitzada per una família xinesa que viu en un barri xinès a Washington i s'han de mudar a un poble de Florida.

DISNEY+

Cómo conocí a tu padre

Versió de la sèrie original Cómo conocí a tu madre. Aquest cop és una dona la que explica als seus fills com va conèixer al seu pare.

DISNEY+

Bendita paciencia

S'estrena la tercera temporada d'aquesta comèdia basada en un pare que està desbordat pels seus fills.

ALTRES CANALS

The Corner

La sèrie se situa en la cantonada de dos carrers de Baltimore on el tràfic de drogues es produeix a plena llum del dia.

FILMIN

Justícia

Sobre la Tragèdia de Hillsborough, en què van morir gairebé un centenar d'aficionats al futbol durant un partit entre el Liverpool i el Nottingham Forest.

AMAZON PRIME VIDEO

This Is Us

Drama familiar conegut pels seus girs inesperats que juguen amb la manipulació de diferents línies temporals i per com busca fer plorar l'audiència.

NETFLIX

Ozark

La família Byrde finalment ha aconseguit una posició en el món criminal dels Ozarks, però als nous episodis la Ruth podria muntar el seu propi negoci.

FILMIN

Els nostres meravellosos anys

Sèrie situada a Alemanya de la postguerra, l'any 1948, i que explica l'anomenat miracle econòmic alemany a través de la història de la família Wolf.

HBO MAX

Succession (T3)

La tercera temporada entrarà a fons en l'enfrontament entre Logan i Kendall, obligant els altres personatges a situar-se en aquesta guerra civil familiar.

MOVISTAR+

El joven Sheldon

Movistar+ estrena la cinquena temporada d'aquesta sèrie sobre la infantesa del personatge de Sheldon Cooper, de The Big Bang Theory.

MOVISTAR+

Moonshine

Una família és propietària d'un resort d'estiu en decadència. Malgrat el seu estat lamentable, els germans se'l disputen barallant-se pel negoci.

FILMIN

Stath Lets Flats

És una comèdia ambientada en una immobiliària i el protagonista és un comercial desastrós que posa els clients en situacions incòmodes constantment.

DISNEY+

Els Simpson (Mother Simpson)

En Homer descobreix que la seva mare, que pensava que era morta, en realitat és viva. La mare explica els motius que la van dur a abandonar el seu fill.

DISNEY+

Trust

John Paul Getty III, net del magnat del petroli americà, és segrestat a Itàlia. Demanen 17 milions de dòlars per alliberar-lo, però l'avi no vol pagar.

HBO MAX

Succession

Els protagonistes d'aquesta sèrie són els Roy, que són la mena d'individus que es desplaça d'un lloc a l'altre amb helicòpter privat.

NETFLIX

Jupiter's Legacy

Un superheroi molt poderós, que forma part dels primers superherois de la història, creu que ha arribat l'hora de passar el seu llegat a una nova generació.

ATRES PLAYER

Heridas abiertas

Una periodista torna al poble on va créixer per cobrir els assassinats de dues adolescents. És un lloc d'on ha intentat fugir i hi torna a contracor.

NETFLIX

Shtisel

Sobre la vida quotidiana i els dilemes dels membres d'una família de jueus haredim, practicants ultraortodoxos del judaisme.