FILMIN

Choque de futuros 1918-1939

Ambientada entre la 1ª i la 2ª Guerra Mundial segueix la vida de diferents personatges, basant-se en el testimoni que van deixar en diaris personals

NETFLIX

La Tierra según Philomena Cunk

És una paròdia de les sèries documentals de temàtica històrica, amb una presentadora, Philomena Cunk, que es planteja les preguntes més absurdes

FILMIN

Los años de Super 8

Al llarg d'una hora, aquest documental es construeix a partir dels vídeos domèstics de la família de l'escriptora Annie Ernaux, Premi Nobel de Literatura.

CINEMES

El sostre groc

El 2018, nou dones van denunciar dos dels seus professors a l'Aula de Teatre de Lleida per abusos sexuals comesos quan elles eren adolescents.

NETFLIX

Robert Downey Sr.

Una mirada gens convencional a la vida i obra de Robert Downey Sr. cineasta a contracorrent amb un llegat que no s'ha reivindicat prou.

FILMIN

Kubrick por Kubrick

El cineasta Stanley Kubrick mai va ser gaire partidari d'entrevistes i d'explicar les claus del seu cinema.

NETFLIX

Conversaciones con asesinos

El true crime de Netflix basat en converses enregistrades dels assassins en sèrie més violents i repugnants de la història recent.

HBO MAX

The Rehearsal

Sèrie creada per Nathan Fielder sobre un home que, basant-se en el fet que les coses mai surten com esperes, creu que la clau és assajar per detectar els imprevistos que fan que tot sigui un fracàs.

NETFLIX

Muaythai: deporte extremo

Es tracta d'un docudrama sobre la cara més fosca de l'esport del muaythai, sobretot centrada en el sistema d'apostes i les trampes que hi ha al darrere.

NETFLIX

El timador de Tinder

Diferents dones d'un estatus econòmic elevat coneixen a Tinder a un home seductor, que llueix una vida de milionari a les seves xarxes socials.

NETFLIX

Entre reja y reja

Comèdia en forma de fals documental ambientat en una presó per a dones protagonitzada per la comediant Catherine Tate que interpreta a diversos personatges.

HBO MAX

How to with John Wilson (T2)

El documentalista John Wilson torna a sortir al carrer de Nova York per respondre preguntes simples com ara "com trio un bon vi per un sopar?"

HBO MAX

How to with John Wilson (T1)

És una sèrie documental plantejat com un tutorial. En cada episodi, el creador es fa una pregunta concreta i surt al carrer per respondre-la.

HBO MAX

Allen v. Farrow

Sèrie que examina titulars sensacionalistes per a descobrir la història de l'acusació d'abús sexual contra Woody Allen que involucra a la seva filla.