DISNEY+

30/11 El paciente

Un psicòleg rep un pacient que confessa ser un assassí i que el que necessita és que l'ajudi a aturar els seus instints homicides.

NETFLIX

Enola Holmes 2

Disposada a fer-se un nom en el món dels detectius més enllà de la fama del seu germà Sherlock, Enola Holmes obre la seva pròpia agència.

NETFLIX

Desde dentro

Sèrie que explica la història de diversos personatges temptats pel mal: un capellà, un mestre, una periodista i un presoner que espera la pena de mort.

NETFLIX

El ángel de la muerte

Amy és una infermera de la Unitat de Cures Intensives que gestiona com pot els seus problemes de salut i uns torns que la deixen emocionalment molt tocada.

CINEMES

Mira cómo corren

Un productor de Hollywood es disposa a portar una popular obra teatral al cinema, però els membres de l'equip de producció comencen a ser assassinats.

APPLE TV+

Shantaram

L'actor Charlie Hunnam interpreta un personatge de vida complicada que ha acabat a la presó, d'on aconsegueix escapar. Viatja a l'Índia per desaparèixer.

FILMIN

El Rey de Varsovia

És una sèrie polonesa que retrata una època perduda: un període històric en què Varsòvia era considerada, pel seu glamur, com el París de l'est.

COSMO

Paris Police 1900

És una sèrie policíaca que ens trasllada a la ciutat d'una París dividida pel cas Dreyfus i on grups antisemites fan la seva amb total impunitat.

HBO MAX

Boardwalk Empire

És un ambiciós projecte de sèrie que vol explicar l'origen del gangsterisme als Estats Units i veure'n l'evolució fins a l'actualitat.

AMAZON PRIME VIDEO

Kin

Sèrie que s'inspira en la història real de l'enfrontament entre dues organitzacions criminals que encara està en marxa a Dublín.

CINEMES

Argentina, 1985

L'any 1985, un equip d'advocats treballa per posar al descobert els crims de la dictadura militar argentina.

NETFLIX

Dahmer

Un home freqüenta bars d'ambient gai, on diu ser fotògraf per aconseguir que algun home accedeixi a anar amb ell per fer-li una sessió de fotos.

NETFLIX

Fakes

Dues amigues adolescents falsifiquen els seus documents d'identitat i s'adonen que podrien fer-ne pels altres i vendre'ls.

NETFLIX

Delhi Crime

És una sèrie policíaca índia que va tenir una primera temporada molt aplaudida pel tractament que va fer d'un cas real de violació múltiple.

NETFLIX

Kleo

Sèrie ambientada als anys 80 i protagonitzada per una espia de l'Alemanya de l'est de mètodes poc singulars i que recorda a la Villanelle de Killing Eve.

DISNEY+

Por mandato del cielo

Un detectiu mormó ha d'investigar un cas de l'assassinat d'una mare, també mormona, i la seva filla, que posarà a prova la seva fe.

MOVISTAR+

Els enverinaments de Salisbury

Es tracta d'una història real que va succeir a Salisbury quan una parella va caure desplomada en un parc.

NETFLIX

The Paper

Una sèrie croata sobre la influència que tenen els propietaris dels mitjans de comunicació en la línia editorial, passant per alt criteris periodístics.

AMAZON PRIME VIDEO

Dark Winds

És una sèrie policíaca protagonitzada per membres dels indis navajos basada en les novel·les homònimes de Tony Hillerman.