Tràiler final d'"Smiley", la història d'amor entre dos nois protagonitzada per Carlos Cuevas i Miki Esparbé

Netflix ha llançat aquest dimecres el tràiler de la seva nova sèrie Smiley, basada en la història d'amor entre dos nois, l'Àlex i el Bruno que s'estrenarà el proper 7 de desembre per a tot el món.

L'Àlex (Carlos Cuevas) acaba de tenir un desengany amorós. S'havia fet il·lusions amb un noi que, al cap de poques setmanes, li ha fet un 'ghosting' de manual. I això no li senta gens bé. Per això, decideix agafar el telèfon per demanar-li explicacions amb un missatge de veu que tindrà conseqüències d'allò més inesperades… perquè li acaba enviant per error al Bruno (Miki Esparbé), a qui no coneix de res. Aquest innocent primer equívoc és el primer d'una cadena d'esdeveniments que canviarà la vida dels dos nois per sempre.

Un és addicte al gimnàs i a la dieta i l'altre un arquitecte amant de la lectura. Arribaran a bon port?

Basada en l'obra del director català Guillem Clua, està produïda per Minoria absoluta (Està passant, Polònia) i protagonitzada per dos actors catalans de renom: Carlos Cuevas (Ventdelplà, Merlí) Miki Esparbé. La sèrie es podrà veure en versió original en castellà i català i, a més, també ho farà doblada al català pels mateixos actors protagonistes de la sèrie.


Deixa un comentari