Pilar Rahola torna a TV3 després d'haver assegurat que estava vetada: "Deien que era TeleRahola"

Pilar Rahola (64) va tornar aquest diumenge a TV3 després de la seva etapa fallida a 8tv i d'haver criticat als actuals responsables de la cadena pública. Segons va explicar la pròpia Rahola en una entrevista recent a El Circ de 8tv, la seva sortida de la cadena pública va ser responsabilitat de l'actual govern d'ERC. "Amb l'actual govern no hauria pogut continuar a TV3, era impossible. Són molt talibans", va assegurar.

En una altra entrevista a Catalunya Ràdio a finals del 2022, Rahola encara va anar més enllà: "A TV3 li tinc estima. Però he tingut una relació d'amor i odi. A l'època del Pujol jo estava vetadaMe la sento molt meva. Jo ja sortia a TV3 quan es feia des del carrer Numància", va assegurar.

La periodista va reconèixer que va disfrutar al FAQS de TV3 que va definir com "un gran programa", així com el Tot es mou d'Helena Garcia Melero a qui va qualificar d'"amiga". Tot i això, va carregar contra l'actual TV3: "He notat la pressió política. En aquests moments hagués estat molt incòmode. Sé perfectament que no tenen cap ganes de que jo surtiOferir-me que surti un cop cada quinze dies era una forma de dir que no censuraven a ningú i vaig dir que no. Però la vida és molt llarga, ja tornarem", va sentenciar.

"Deien que era TeleRahola"

Aquest diumenge, 1 d'octubre, Rahola va tornar a TV3 encara que només va ser per uns minuts. La periodista va repassar els seus millors moments a la secció de "La Televisió és Història" de l'APM?"Deien que jo sortia moltíssim a TV3, que era TeleRahola. Era absolutament mentida. Hi han molts 'muermos' que estan tot el dia a la tele però la gent no els recorda. En canvi, jo surto dos minuts i es nota…", va assegurar.

La periodista també va explicar que ha estat vetada en diversos mitjans: "He tingut diferents etapes en les quals diversos mitjans m'han vetat. El Jordi Pujol em va dir que jo li feia ombra. Tots quan tenen el poder volen controlar el relat i jo soc un cavall desbocat".

03/10/2023

Deixa un comentari