Netflix llança el tràiler de "Harry & Meghan": "Juguen brut. Nosaltres sabem què va passar"


Netflix ha llançat el tràiler de Harry & Meghan, la docusèrie de sis episodis sobre el príncep Harry i la seva esposa Meghan Markle que s'estrenarà aquest dijous 8 de desembre a la plataforma i que promet no deixar a ningú indiferent.

Al llarg de sis episodis, la sèrie analitza els inicis clandestins de la seva relació i els problemes que els van fer sentir-se obligats a abandonar les seves funcions a la Casa Reial britànica. Per a això, compta amb els testimonis de familiars i amics (molts dels quals mai havien parlat públicament d'ells) i d'historiadors.

"Quan hi ha tant en joc, no és millor sentir la nostra versió de la història?", va avisar Meghan en un primer vídeo. I atenció, perquè els ducs de Sussex apunten directament als hereus del tron, Guillem i Caterina.

"Juguen brut. Les dones que entren en aquesta institució ho passen fatal", apunta Harry en referència a la seva mare Diana de Gal·les i la seva dona. "No volia que la història es repetís. Nosaltres sabem què va passar", acaba dient Harry.

05/12/2022

Deixa un comentari