Miki Núñez estrena "Electricitat", un nou tema en català amb Alfred Garcia

El cantant i copresentador d'Eufòria, Miki Núñez ha estrenat aquest divendres el seu darrer tema. Es tracta d'Electricitat, una cançó en català en col·laboració amb el cantant Alfred Garcia, que s'ha publicat a les plataformes audiovisuals amb aquest videoclip a Youtube.

Els dos cantants van participar a Operación Triunfo i en el cas d'Alfred Garcia va arribar a anar a Eurovisió amb Amaia, guanyadora d'OT 2017. El nou tema ja acumula prop de 30.000 visites. Fa uns dies, Alfred va compartir a Instagram un post en el què anunciava l'imminent llançament del nou hit al costat del de Terrassa i què significava per ell.

"La primera vegada que em vaig creuar amb Miki va ser a la Gala d'Eurovisió a OT. Recordo que ens vam creuar les mirades i li vaig dir: "guanyaràs". No perquè ho sabés, ni per la cançó, ni per la seva actuació. Sinó perquè creia -i crec- que el món necessita més persones com ell".

Garcia també va explicar com va sorgir la idea: "El 26 de novembre de l'any passat, el Miki es trobava composant el seu tercer disc. Vam quedar un dia en un estudi a Madrid i li vaig ensenyar una cançó que tania en un calaix i que volia que ell cantés. Li va encaixar tant que la vam rematar aquella mateixa tarda i, per sorpresa meva, em va demanar cantar-la a duo amb ell. La resta és història".

26/11/2022

Deixa un comentari