TELEVISIÓ

Miquel Montoro hi torna amb les pilotes però amb menys entusiasme

La ja mítica figura televisiva participa en el nou concurs del 3Cat, "El Tros", vinculat al món de la pagesia

Miquel Montoro, membre del jurat d'"El Tros"

Miquel Montoro, la ja mítica figura televisiva que va pronunciar aquell Pilotes, que en són de bones!, ha tornat. Ara, però, amb menys entusiasme. I és que un membre de l'equip de El Tros, el nou concurs del 3cat vinculat al món de la pagesia en què participa el jove balear, l'ha gravat, després de no pas poc esforç, dient la mateixa frase.

El clip s'ha difós a les xarxes socials del programa. En ell, veiem en Miquel des d'un pla mig assegut en una taula i amb un bon plat de pilotes al davant. Passats uns pocs segons, mira directament a càmera i diu: "Què?", "Xavi, esperes que ho digui, no?", li comenta tot seguit sembla que al càmera.

"Bé, m'ho puc pensar", rebla. A continuació, es mira les pilotes, les suca i pronuncia la cèlebre frase: "Hòstia, pilotes! Que en són de bones" amb un mig somriure". No obstant això, amb un dit incisiu recalca: "No puc dir que m'encanten perquè no són fetes per ma mare, però sinó, ho diria". I se les va menjant.

La càmera, però, no deixa de gravar i ell, un punt incòmode, afegeix: "Ja està, no?", com volent dir què més vols de mi. "Ja ho tens", es limita a dir per després afegir: "Vinga va, ves a cercar-te un platet i me deixes menjar tranquil", conclou.

L'emissora pública ha volgut agrair la paciència del Miquel a la mateixa publicació, que diu així: "L'equip digital d'El Tros no ha parat fins a aconseguir-ho! Miquel, gràcies per la paciència!".

ETIQUETES:

Deixa un comentari