CONCURS

TVE retira l'últim programa de "Masterchef 12" després de l'enganxada de Jordi Cruz amb una aspirant

L'òrgan públic assegura que es tracta d'un error editorial i que endurirà els controls interns: «No hauria d'haver passat»

La polèmica a MasterChef12 està lluny de pacificar-se. Després de les nombroses crítiques rebudes, TVE ha retirat l'últim episodi del concurs de la seva plataforma digital i també de les xarxes socials. En concret, la polèmica va esclatar després que el cuiner català i jurat del programa, Jordi Cruz, s'enganxés i renegués d'una aspirant que va decidir deixar la competició per salut mental.

En un comunicat, l'ens públic lamenta l'emissió del contingut "que no hauria d'haver passat" i assegura que, a partir d'ara, els controls interns abans de publicar els nous episodis de Masterchef s'enduriran perquè això no es torni a repetir.

El contingut que han retirat tenia l'aspirant Tamara com a nucli. La concursant havia justificat la seva decisió de renunciar a la final perquè no se sentia preparada: "No em ve de gust seguir en la mateixa dinàmica, no estic bé. És més important estar bé amb mi mateixa que decebre-us a vosaltres".

Això va despertar la decepció però també la indignació de Jordi Cruz: "T'estan fent preguntes i jo no te'n faria cap. Et diria 'molt bé, chao'. Li has tret l'oportunitat a gent, clar que sí". "Molt bé chao, el seu davantal, la seva porta", li va replicar Cruz. "Ens ha faltat el respecte a tots els companys i a tots els que s'han presentat i no han pogut entrar", va sentenciar un dels participants.

Entre les nombroses crítiques a les xarxes socials, una de les més destacades va ser la de la ministra de Sanitat, Mónica García, que en una piulada a X, va assenyalar que "prioritzar el benestar emocional sobre els ritmes de vida frenètics no és egoisme, sinó una decisió valenta". La ministra va emfatitzar el compromís amb la salut mental". Tot plegat no ajuda a la situació interna de RTVE, delicada i explosiva.

ETIQUETES:

Deixa un comentari