SALUT

Manel Fuentes revela que ha patit un greu accident de moto: "M'he hagut de reinventar"

El presentador de "Tu cara me suena" ha explicat que va haver de passar pel quiròfan a causa d'una hèrnia derivada del sinistre

Manel Fuentes a "Atrapa un millón"

Manel Fuentes (53) ha revelat que va patir un greu accident de moto que el va enviar a l'hospital fa només uns mesos, on va haver de ser operat. Així ho ha revelat el presentador de 53 anys en una entrevista al diari El Mundo, on ha explicat que es troba en ple procés de recuperació a causa d'un trencament com a conseqüència del sinistre.

"Vaig tenir un accident amb moto, se'm va creuar un patinet i em vaig trencar el peroné… La cosa va derivar en una hèrnia discal i m'han operat. Vaig haver d'estar 40 dies amb el peu aixecat sense poder-lo recolzar. Després em van posar unes botes per caminar… i després vaig començar a notar molèsties. Em van fer una ressonància, i em van detectar que tenia una hèrnia i em van operar. Han estat mesos de moltes ensopegades, la veriat", ha explicat Fuentes.

Manel Fuentes, presentador de "Tu cara me suena"

El català assegura que a causa de la seva inactivitat física, s'ha engreixat una mica, però que ara està intentant tornar a fer esport: "Ha estat una temporada complicada. M'he hagut de reinventar perauè jo necessito estar bé físicament, i per sort, ho estic aconseguint. Estic llest per arrencar la nova temporada de 'Tu cara me suena'", ha assegurat.

Cal recordar que la 9a temporada de Tu cara me suena s'estrenarà el proper divendres 12 d'abril a Antena3. En una publicació del passat novembre del 2023, Fuentes ja va fer evident el seu contratemps de salut amb una imatge publicada al seu compte d'Instagram, on se'l podia veure amb la cama immobilitzada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari