EL TERRAT

"Tens un minut?", el nou concurs de Núria Marín a TV3 per a les tardes del proper estiu 

La presentadora desafiarà a la ciutadania a respondre el màxim de preguntes sobre llengua i cultura catalana en un minut

Núria Marín presentarà el concurs "Tens un minut'"

3Cat ha anunciat que prepara Tens un minut?, un nou concurs presentat per Núria Marín (41) que s'emetrà les tardes del proper estiu. Produït per El Terrat i amb un pressupost de 368.000 euros, l'espai posarà a prova els coneixements sobre llengua i cultura catalana de la ciutadania. Els concursants que acceptin el repte, hauran de respondre el màxim de preguntes possibles en un minut per endur-se els diners que aniran sumant amb cada resposta correcta. 

En una publicació al compte d'Instagram de 3Cat, Marín ha celebrat la notícia avançant que "seré amb vosaltres totes les tardes d'aquest estiu. "Us encantarà ja ho veureu!", ha sentenciat. Amb aquest anunci, la col·laboradora de l'Està passant i conductora de Love cost de 3Cat, confirma el seu aterratge a la cadena pública catalana després del seu adéu sobtat de Telecinco.

En una entrevista recent a elmondelatele.cat, la presentadora aranesa havia assegurat que tenia moltes ganes de seguir treballant a TV3. "Jo el que necessitin. El que mes gaudeixo és el directe, perquè em considero un animal del directe. El que em proposin, sempre que vegi que hi ha una intenció per fer-me créixer com a presentadora aquí, serà benvingut", va explicar.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. jordi serra

    El rumb que està agafant el mitjà darrerament fa molta llàstima. Això de posar les edats d'algunes sí i d'altres no em sembla totalment innecessari.

Deixa un comentari