series

10 minisèries per veure d'una volada per Setmana Santa

Les plataformes ofereixen un catàleg de novetats per poder veure minisèries o sèries curtes durant les vacances de Setmana Santa

Sèries per setmana Santa

El mercat audiovisual de les plataformes segueix engreixant els seus catàlegs aquest 2024. Novetats arreu, des d'HBO, Netflix o Disney han presentat una bona bateria de ficcions i documentals en format sèrie que se situen ja en les primeres posicions del rànquing d'aquest any. Sense anar més lluny, certes adaptacions literàries o obres d'època ja han rebut el vistiplau de la crítica especialitzada. Ara que s'apropen les vacances de Setmana Santa, és un bon moment per capbussar-se en aquests infinits catàlegs i escarxofar-nos al sofà per veure contingut de qualitat.

Com sabeu que la tria sol ser difícil i, moltes vegades, requereix un temps que acaba derivant en abandonament, nosaltres t'ho posem fàcil. Hem fet una tria de deu minisèries, curtes, ja finalitzades, que s'han estrenat aquest 2024. A més, la immensa majoria, no tenen continuïtat, així que un cop te les ventilis, no hauràs d'esperar a nova temporada. La majoria, eh.

Les minisèries per Setmana Santa

Hem desgranat la llista de les 10 minisèries per veure per Setmana Santa amb un objectiu. És senzill, volem que sigui quina sigui la plataforma que consumiu, us trobeu contingut. Només Amazon Prime Video ha quedat fora, a l'espera de l'estrena de Fallout, que arribarà a principis d'abril. Així doncs, aquí teniu la llista.

Shôgun

Ambientada al Japó del segle XVII, se centra en el personatge del lord Yoshii Toranaga. Aquest lluita per la seva vida mentre que els seus enemics al consell de regents s'alien contra ell quan un misteriós vaixell europeu apareix abandonat prop d'un poble pesquer. Una de les més aplaudides en el que duem de 2024 i amb més bona recepció per part de la crítica.

 • On la pots trobar? Disney+
 • Quants episodis té? 10 episodis

Nos vemos en otra vida

Una altra de les grans novetats d'enguany de la indústria espanyola és aquesta minisèrie que adapta el llibre de Manuel Jabois sobre un dels actors més rellevants dels atemptats de l'11-M del 2004. En el seu relat, i també el de la sèrie, radiografia la figura de Gabriel Montoya Vidal, anomenat Baby, que seria el primer condemnat pels atemptats per transportar els explosius des d'Astúries a Madrid.

 • On la pots trobar? Disney+
 • Quants episodis té? 6 episodis

Los anillos de Pau

La sèrie documental recorre els tres primers anys de Pau als Lakers, amb la consecució dels dos anells, i recorda com va viure en primera persona la retirada de la seva '16' porpra a Los Angeles i la seva entrada al Hall of Fame de l'NBA. Hi apareixen companys seus, el seu germà Marc o el periodista Antoni Daimiel. És un imprescindible pels amants del bàsquet o dels documentals esportius.

 • On la pots trobar? Movistar+
 • Quants episodis té? Tres episodis

The Masters of the Air

Steven Spielberg i Tom Hanks tornen a produir plegats una minisèrie bèl·lica intentant trobar la mateixa fórmula d'èxit que van aconseguir amb "Band of Brothers" i posteriorment amb "The Pacific". Aborda la vida dels pilots i soldats del 100è Grup de Bombardes de l'exèrcit dels Estats Units. A través de diversos personatges, explica les dificultats, les batalles, les penúries i les relacions personals dels que van viure a les anomenades "fortaleses voladores". Repartiment, a més, de luxe.

 • On la pots trobar? Apple TV+
 • Quants episodis té? Nou episodis

Cristóbal Balenciaga

La sèrie narra la història d'un home que es va atrevir a desafiar el seu estatus social com a fill d'una cosidora i pescador. Gràcies al seu talent natural per a l'alta costura, el seu treball constant i el seu olfacte per als negocis, Cristóbal Balenciaga es va convertir en un dels dissenyadors de moda més destacats de tots els temps.

 • On la pots trobar? Disney+
 • Quants episodis té? Sis episodis

Feud: Capote vs. The Swans

Una de les figures literàries més importants dels EUA, Truman Capote, és el catalitzador d'aquesta nova entrega de Feud. L'escriptor es va envoltar d'una sèrie de dones de l'alta societat de Nova York, molt distingides. El grup incloïa la gran dama Barbara Babe Paley, Slim Keith, C.Z. Guest i Lee Radziwill. Guest i Lee Radziwill. Encantat i captivat per aquestes personalitats, Capote es va introduir a les seves vides, va entaular amistat amb elles i es va convertir en el seu confident, per finalment trair-les escrivint relats tot just velats de les seves vides, exposant els seus secrets més íntims.

 • On la pots trobar? HBO Max
 • Quants episodis té? Vuit episodis

Mary & George

La història de la comtessa de Buckingham, Maria Villers (interpretada per la gran Julianne Moore), que va ensarronar el seu fill perquè aconseguís seduir el rei Jacob I per tal que aquest es convertís en el seu amant totpoderós, a través d'intrigues, fent-se més rica, amb més títols i influent del que Anglaterra havia vist mai.

 • On la pots trobar? SkyShowtime
 • Quants episodis té? Set episodis

True Detective: Night Country

Quarta temporada de la marca True Detective, una de les més estimades pels fans de les sèries de televisió. Encara que el públic segueix recordant la primera part com la més exitosa de totes, aquesta nova entrega agrupa diversos elements que poden agradar els més exigents. Quan la llarga nit d'hivern cau a Ennis, Alaska, els vuit homes que operen l'Estació de Recerca Àrtica Tsalal desapareixen sense deixar rastre. Per resoldre el cas, les detectives Liz Danvers i Evangeline Navarro hauran d'enfrontar-se a la foscor

 • On la pots trobar? HBO Max i Movistar+
 • Quants episodis té? Sis episodis

Esta ambición desmedida. La serie

La pel·lícula documental sobre la gira de C. Tangana va ser tota una referència per a l'audiovisual i la indústria musical de l'estat espanyol. Donades les circumstàncies del seu èxit, els responsables van decidir posar en marxa aquesta sèrie de tres episodis per seguir engrandint la seva figura i el mite al voltant de l'artista.

 • On la pots trobar? Movistar+
 • Quants episodis té? Tres episodis

The Regime

És la història d'un any dins dels murs del palau d'un règim europeu modern que es comença a ensorrar. Encara que la sèrie no dona noms ni se situa en un país del Vell Continent de manera exacta, els espectadors poden extreure les seves pròpies conclusions. Per ara, la ficció ha tingut crítiques molt controvertides: o agrada moltíssim o la posen a caldo. Kate Winslet com a protagonista és motiu suficient per donar-li una oportunitat i fer un judici de valor per un mateix.

 • On la pots trobar? HBO Max
 • Quants episodis té? Sis episodis

ETIQUETES:

Deixa un comentari