ESTRENA

"És pecat", la nova sèrie dels dilluns a TV3 sobre la pandèmia del VIH

La sèrie, que ja es va poder veure a HBO Max, retrata l'arribada de la sida al Londres dels anys 80 a partir d'un grup d'amics

Callum Scott, protagonista de "És pecat"

El final de la sèrie Jo mai mai a TV3 provocarà un relleu a la graella dels dilluns a la nit a partir del proper 18 de gener. La ficció juvenil deixarà pas a It's a sin que serà traduïda amb el títol de És pecat i que compta amb un total de 5 episodis. La sèrie que es va estrenar l'any 2021 a HBO Max narra la història d'un grup d'amics homosexuals al Londres dels anys 80, sobre com es van trobar i van construir un espai on tots podien ser ells mateixos en el context de l'arribada de la pandèmia del VIH.

El seu principal protagonista és l'actor Callum Scott Howels, que interpreta al Ritchie, un jove de 18 anys que arriba a Londres al setembre del 1981 per anar a la universitat, on coneix Jill Baxter i Ash Mukherjee, Roscoe Babatunde que se'n va de casa per fugir d'unes tradicions opressives; i Colin Morris-Jones que arriba des de Gal·les. Un cop es coneguin les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

És pecat és obra de Russell T. Davies, guionista amb una trajectòria llarga conegut sobretot per ser el creador de Queer As Folk, sèrie pionera que va obrir el camí a moltes altres sèries protagonitzades per personatges homosexuals. TV3 emetrà els dos primers episodis el dilluns 18 i la resta estaran disponibles el mateix dia a la plataforma 3Cat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari