COMPTE ENRERE

Jorge Javier Vázquez reapareix a Telecinco i confirma que presentarà "Supervivientes"

El presentador protagontiza la primera promo del reality de supervivència, després mesos apartat de les càmeres

Jorge Javier Vázquez torna amb "Supervivientes"

Telecinco ja escalfa motors per a la propera edició de Supervivientes amb la primera promo del reality d'aventures que va fer públic aquest dimecres durant l'emissió del capítol setmanal de La isla de las tentaciones. Un espot que on es va poder veure Jorge Javier Vázquez (53), que d'aquesta manera, confirma el seu retorn a la cadena privada després del final de Sálvame i la cancel·lació del fallit Cuentos chinos.

Al vídeo, es pot veure al presentador de Badalona prenent el sol en una tumbona, fins que apareix una dona que li entrega un mòbil que no deixa de sonar. Jorge Javier l'obre i apareix un missatge que confirma que "comença l'aventura" de Supervivientes. "Per fi", exclama el català mentre s'aixeca de l'hamaca per abandonar el seu descans.

El concurs canvia de productora

El concurs arribarà amb un canvi destacat i és que deixarà d'estar produït per BulldogTV i passarà a mans de Cuarzo, la mateixa empresa que s'encarrega de La isla de las tentaciones i l'Así es la vida de Sandra Barneda. Es dona la casualitat que la presentadora catalana també s'incorporarà al reality per conduir les gales del diumenge a la nit.

Cal recordar que Vázquez ja havia confirmat el seu retorn al capdavant del reality de supervivència del qual n'és el presentador des de l'any 2011, quan va rellevar Jesús Vázquez, el passat mes de desembre. Amb l'edició d'aquest 2024, ja seran dotze les temporades del català liderant el reality que previsiblement s'estrenarà el proper mes de març.

Entre els noms que sonen amb més força per viatjar a Hondures hi ha la filla de la difunta María Teresa Campos, Carmen Borrego i el fill de Bárbara Rey, Ángel Cristo.

ETIQUETES:

Deixa un comentari