REALITY

"Supervivientes 2024": llista completa dels concursants famosos confirmats

El concurs s'estrenarà el proper 7 de març i tornarà a estar presentat per Jorge Javier Vázquez i Laura Madrueño

"Supervivientes" torna a Telecinco

Telecinco estrenarà la propera edició de Supervivientes el proper proper dijous 7 de març. El famós reality tornarà estar presentat per Jorge Javier Vázquez des del plató i Laura Madrueño des d'Hondures, i Carlos Sobera i Sandra Barneda que conduiran les gales dels dimarts i diumenges.

Els 16 confirmats de la propera edició són: la filla de l'ex futbolista Guti Zayra Gutiérrez, l'actriu i presentadora Arancha del Sol, l'exmarit d'Elena Tablada Javier Ungría, el raper Arkano, l'esportista Blanca Manchón, el fill de Bárbara Rey Ángel Cristo, la perruquera Lorena Morlote, el periodista Kike Kalleja, la filla de María Teresa Campos, Carmen Borrego, l'actriu Rocío Madrid, l'exwaterpolista, Pedro García Aguado, l'exparella de La isla de las tantaciones 5, Mario González i Claudia Martínez, l'exconcursant de realities Aurah Ruíz i el bomber català Rubén Torres.

Els concursants confirmats de Supervivientes 2024

1. Arancha del Sol (51)

La model, actriu i presentadora va ser un dels rostres icònic de la televisió a principis dels 90. Casada amb el torero Finito de Córdova, és molt popular en l'univers de la premsa del cor.

2. Javier Ungría (37)

Va saltar a la fama per convertir-se en la parella d'Elena Tablada l'any 2016.

3. Arkano (29)

Raper alacantí i exconcursant de Masterchef Celebrity.

4. Zayra Gutiérrez (24)

Coneguda per ser la filla de l'ex del Reial Madrid, Guti i la presentadora Arantxa de Benito.

5. Blanca Manchón (36)

Deportista sevillana i campiona mundial de windsurf.

6. Ángel Cristo (42)

Fill d'Ángel Cristo i Bárbara Rey que recentment ha estat notícia per revelar el viacrucis que va viure durant la seva infantesa amb els seus pares.

7. Lorena Morlote (44)

Coenguda com la "perruquera dels famosos", per les mans de la qual han passat rostres internacionals com Shakira, Paris Hilton, Victoria Beckham o Eva Longoria.

8. Kike Calleja (42)

Periodista i col·laborador de Fiesta i Vamos a ver de Telecinco, també va ser reporter de Sálvame i va saltar a la fama per la seva relació amb Terelu Campos.

9. Carmen Borrego (57)

Filla de María Teresa Campos i excol·laboradora de Sálvame.

10. Rocío Madrid (45)

Actriu i presentadora malaguenya coneguda pel seu pas pel Crónicas marcianas de Xavier Sardà.

11. Pedro García Aguado

Exjugador de waterpolo i expresentador del polèmic programa de Cuatro Hermano mayor que també va fer un breu salt a la política de la mà del PP de Díaz Ayuso.

12. Mario González (28)

Exconsursant madrileny de la cinquena edició de La isla de las tentaciones que es va fer famós per deixar la seva parella i enamorar-se de Claudia Martínez amb qui ara viatjarà a Hondures.

13. Claudia Martínez (27)

Nascuda a Barcelona, l'exconsursant catalana de Mujeres y hombres y viceversa, també va participar a la cinquena edició de La isla de las tentaciones i va deixar la seva parella per anar-se'n amb Mario González.

14. Miri Pérez (30)

Nascuda a Barcelona, és una influencer, actriu i també cuinera que va saltar a la fama com a concursant de Masterchef 5.

15. Aurah Ruiz (34)

La canària va aparèixer a la televisió l'any 2014, al programa de Telecinco Mujeres y hombres y viceversa. Al 2018, va ser una de les concursants de GH VIP i al 2020 ho va ser de La casa fuerte.

16. Rubén Torres

Bomber de Barcelona i exconcursant del reality Falso amor de Netflix.

Edició especial "All stars"

A tot això, s'hi ha d'afegir que Telecinco també prepara una edició especial amb alguns dels concursants famosos més recordats de la història del format que s'emetrà durant l'estiu. Segons va avançar verTele, la cadena commemorarà els 20 anys del format enllaçant la nova edició.

Un moviment que busca aprofitar les bones audiències que cada any obté el reality d'Hondures i que arriba en plena crisi de la cadena privada que al gener es va situar en quart lloc a Catalunya i va ser tercera a Espanya. Així doncs, tot fa preveure que Supervivientes 2024 s'emetrà de març a juny; i la versió "All stars" podria allargar-se un parell de mesos fins ben entrat l'estiu.

El concurs que ja suma 19 edicions a Telecinco, va tornar a ser tot un èxit d'audiència acosneguint una mitjana de 1.634.000 espectadors i un 19,1% durant la seva gala final.

ETIQUETES:

Deixa un comentari