NOU PROJECTE

David Verdaguer anuncia per sorpresa que farà una nova sèrie a TV3: "No ho podia dir"

El multipremiat actor ha explicat que prepara una nova sèrie que s'emetrà a la cadena pública a partir de la propera tardor

David Verdaguer torna a TV3

L'actor David Verdaguer (40) que acaba de guanyar un premi Gaudí i també un Goya pel seu paper interpretant l'humorista Eugenio a la pel·lícula Saben aquell, ha revelat que prepara una nova sèrie que s'emetrà a TV3. Tot i que la cadena volia mantenir-ho en secret, l'actor ho ha anunciat aquest dimecres durant una entrevista al Tot es mou d'Helena Garcia Melero. "Segurament faré una sèrie per aquesta casa, per TV3", ha explicat.

"Ja es pot dir?", s'ha preguntat l'Helena. "Crec que no es pot dir, però ja ho he dit, soc un boques", ha reconegut Verdaguer. "Ja té títol?", ha insistit la de TV3. "Té títol però no te'l puc dir Melero! Comença per E. 'El…", ha afegit sense donar més detalls. "Ja tenim el titular!", ha reconegut Melero.

El retorn de David Verdaguer a TV3 arriba després d'una llarga llista de projectes a la cadena pública, des del recordat "reporter amb bigoti" de l'APM?, passant pels seus diferents personatges a sèries com El cor de la ciutat, La sagrada família o Nit i dia, així com el programa propi Tabús.

David Verdaguer al "Tot es mou"

"Només vaig dormir quatre hores"

L'altra anècdota de la conversa ha arribat quan l'Helena ha explicat que va anar a veure l'obra que l'actor també fa a la sala Villarroel de Barcelona. Va ser just l'endemà mateix de la cerimònia dels Goya i que s'havien celebrat a Valladolid. "Vaig pensar: 'Tindrà son'?", s'ha preguntat Melero. "Sembla una cosa molt glamurosa però no ho és… No vaig anar a la festa posterior", ha reconegut ell.

Ha estat aquí quan Verdaguer ha deixat sense paraules a la presentadora quan ha explicat tot el que va haver de fer per arribar a temps: "Després de la gala me'n vaig anar a l'hotel tot sol, vestit de guapo, amb el Goya agafat pel cap, per un polígon industrial de Valladolid… Vaig agafar un taxi a les 3 de la matinada i a les 5:00 vaig arribar a Madrid. Allà vaig agafar un AVE i no vaig arribar a casa meva fins a les 10 del matí. Després de menjar alguna cosa, vaig dormir quatre hores i me'n vaig anar a fer l'obra de teatre". "Quina bogeria! Doncs l'obra em va encantar!", li ha respost la presentadora que no se'n sabia avenir.

ETIQUETES:

Deixa un comentari