CONCURS

Laura Escanes renova a TV3 i presentarà la segona temporada "La travessa"

La influencer repetirà al capdavant del reality que ha tingut més d'1,5 milions de reproduccions a la nova plataforma 3Cat

Laura Escanes renova a TV3

Bones notícies per a la influencer catalana Laura Escanes. TV3 ha decidit renovar el reality La travessa després de l'èxit que ha obtingut la primera edició a la nova plataforma 3Cat. La cadena pública ja ha començat el procés de selecció per participar a la segona edició del concurs, en què, per parelles, els concursants han de recórrer a peu una ruta per Catalunya i sotmetre's a proves de resistència, habilitat i superació.

Segons explica la cadena, la primera temporada ha tingut més d'1.500.000 reproduccions a la nova plataforma, que per cert, ja acumula més de 750.000 usuaris registrats des de la seva estrena. La travessa també ha obtingut un ampli ressò a les xarxes socials de 3Cat amb gairebé 10 milions de reproduccions. Destaquen els 5 milions de reproduccions a Instagram i els 4,4 milions a TiKToK.

Aquells que vulguin participar a la segona temporada del reality que omptarà amb un nou itinerari, ha d'escriure un correu a casting@latravessa3cat.cat.

Laura Escanes renova amb "La travessa"

Escanes, d'influencer a presentadora estrella

Escanes, que compta amb dos milions de seguidors, ha aconseguit portar el seu èxit més enllà de les xarxes socials: primer va ser amb el pòdcast Entre el cielo y las nubes, a la plataforma Podimo, que li hauria reportat uns ingressos d'uns 200.000 euros, segons va publicar el diari Look, i ara com a presentadora de TV3. Escanes hauria guanyat entre 45.000 i 50.000 euros per presentar La Travessa.

Segons el portal de transparència de la cadena pública catalana, el programa proudït epr Aguacate&Calabaza Films va comptar amb un pressupost total de 700.000 euros. A això s'hi ha d'afegir que va ser escollida per conduir les Campanades de Cap d'Any a TV3, juntament amb el cantant Miki Núñez.

La influencer es troba, doncs, en un moment àlgid en el seu vessant professional, ja que a banda de l'esmentat, també continua fent campanyes publicitàries a les xarxes socials amb diverses marques.

ETIQUETES:

Deixa un comentari