ESTRENA

Així és "Jo mai mai", la nova sèrie juvenil de TV3 amb Miki Núñez

Ambientada en unes colònies d'estiu, s'emetrà la nit dels dilluns i constarà de 8 episodis de 45 minuts

Clàudia Riera i Miki Núñez a "Jo mai mai" (3Cat)

La nova sèrie Jo mai mai, sens dubte serà una de les grans apostes d'aquest 2024 a TV3. Es tracta una nova ficció juvenil de 8 capítols de 45 minuts que s'estrenarà el proper dilluns 22 de gener. La ficció agafarà el relleu de l'Això no és Suècia d'Aina Clotet i està produïda per la productora Abacus (Núñez, Cuina salvatge).

Amb un pressupost de prop de 2,9 milions d'euros, Jo mai mai té com a referent la sèrie Go!azen, emesa amb gran èxit al primer canal d'ETB, la televisió pública del País Basc i vol connectar amb el públic adolescent i jove. La nova sèrie també vol reunir tota la família davant la pantalla. Per això, hi sonaran algunes de les cançons més populars de la música en català versionades i coreografiades en clau actual.

Ambientada en unes colònies d'estiu, Jo mai mai abordarà els primers cops que marquen la vida, però també vol reflectir el xoc generacional entre pares i fills. En el fons és una producció que explora aquells sentiments universals que afecten totes les edats: la por, l'alegria i la sorpresa que provoquen els canvis.

La sèrie estarà protagonitzada per l'actriu Clàudia Riera, coneguda pel seu paper a la sèrie Les de l'hoquei i interpretarà una de les monitores. D'altra banda, el cantant de Terrassa i copresentador d'Eufòria Miki Núñez s'estrenarà com actor interpretant al David, un noi que també treballa a la casa de colònies.

A banda d'ells, la ficció compta amb un repartiment format principalment per actors joves. En el grup d'adolescents hi haurà Jan Buxaderas, que intereptarà a l'Èric, el líder del grup, Berta Rabascall, La Imèn Akandouch, Maria Morera, Joel Cojal, Biel Rossell, Aleix Otem i Zoe Arnao.

Entre el repartiment de personatges adults hi haurà Pere Ponce, Mireia Aixalà, Mercè Arànega, David Menéndez Boye, Moha Amazian i Mar Pawlowsky.

La música en català que ha estat referent durant les últimes dècades també tindrà un paper protagonista a la sèrie. La ficció oferirà 16 versions noves de les millors cançons catalanes dels darrers 30 anys, versionades en clau actual pel productor musical Marc Martin i interpretades pel repartiment de la sèrie: des dels Pets a Bad Gyal, passant per Obrint Pas o The Tyets.

ETIQUETES:

Deixa un comentari