DISSABTE

Ricard Ustrell tanca l'any a TV3 amb aquests convidats i líder d'audiència amb "Col·lapse"

El presentador celebrarà el Nadal amb la visita de l'actor Josep Maria Pou i la model Judit Mascó

Ricard Ustrell emet el darrer "Col·lapse" de l'any

Aquest dissabte 23 de desembre, el Col·lapse de Ricard Ustrell a TV3, emetrà el seu darrer programa del 2023 i celebrarà el Nadal amb els seus espectadors. L'espai que va estrenar la seva segona temporada el passat 30 de setembre, s'ha situat com a líder de la nit dels dissabtes amb una mitjana de 184.000 espectadors i un 12,7%.

Unes dades que suposen una millora de +2,9 punts si ho comprarem amb la mitjana que va obtenir de setembre a desembre del 2022 quan va aconseguir 146.000 espectadors i un 9,8%. L'espai, que tornarà al gener, deixarà pas al teatre que durant les vacances de Nadal ocuparà les nits de dissabte de TV3. Una aposta que l'any passat ja va donar molt bons rèdits d'audiència a la cadena pública. Dissabte 30 de desembre, s'estrenarà Júnior, l'obra de Joel Joan i Joan Pera.

Abans d'això, Ustrell acomiadarà l'any a TV3 amb la visita de Josep Maria Pou (79), un dels actors més estimats del nostre país i que per a molts, sempre serà recordat per la sèrie Estació d'enllaç (1994-1999), farà un recorregut per tota una vida dedicada a l'escena. Pou també explicarà els detalls del l'últim film que protagonitza Parenostre on es posa a la pell de l'expresident Jordi Pujol.

Josep Maria Pou a "Estació d'enllaç"

També visitarà el programa la model Judit Mascó (54) per parlar de la seva trajectòria professional, del que ha suposat per ella ser una top model internacional i un referent de bellesa i elegància, del que implica formar una família nombrosa tenint una feina tan exigent i de la seva nova vessant com a col·laboradora a diferents mitjans de comunicació.

Els altres convidats de la nit seran l'actor Pedro Alonso, conegut per ser el mític personatge Berlín, l'spin-off de La casa de papel. Es compartirà confidències sobre el rodatge amb ell i es parlarà de l'èxit i el fracàs, la gestió de la fama, la seva connexió amb el xamanisme i dels nous reptes televisius i vitals que té entre mans.

Amb la biòloga molecular Sara García Alonso es parlarà de com va ser tot el procés de selecció que va fer l'Agencia Espacial Europea per a convertir-la en la primera dona espanyola candidata a astronauta. Quins són els requisits per entrar? Quina és la formació a la qual s'enfronten els candidats? Quins són els futurs projectes espacials que té entre mans?

AI tot això amenitzat amb l'esperit nadalenc de Fel Faixedas i Carles Xuriguera, la veu de Mònica Green, els dobles de Barak Obama, Ibai LLanos i Mr. Bean, amb qui es jugarà a la confusió i la mirada crítica del coach del programa, Sergi Pàmies.

ETIQUETES:

Deixa un comentari