EL INTERMEDIO

Un reporter frega un dècim de loteria a l'esquena de Pedro Sánchez per tenir sort… i surt escaldat

El president del govern espanyol encaixa la broma amb esportivitat i aprofita per estirar les orelles al periodista

Que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, té una gran facilitat per expressar-se davant les càmeres no és cap secret, però de tant en tant s'encarrega de recordar-ho. Ara, ho ha fet tot aprofitant una entrevista incòmoda d'un reporter d'El Intermedio durant la presentació del seu llibre Tierra Firme a Madrid, on ha aprofitat per escapar de la rigidesa que exigeix el seu càrrec per esquivar la situació.

El periodista li ha demanat si podia fregar-li el seu dècim de la Loteria de Nadal a l'esquena perquè li donés sort i, lluny de reaccionar a la defensiva, Sánchez ha encaixat la broma amb esportivitat. "Fes, no tinc cap problema", li ha contestat. El tall avançava d'una manera immillorable per al periodista, però encara faltava el millor.

Emocionat per tot plegat, el reporter ha deixat anar una paraulota i Sánchez no ha deixat passar l'oportunitat de recriminar-li-ho. "No diguis paraulotes home, que estem en horari protegit", ha reblat entre riures, abans de treure-se'l finalment del damunt.

ETIQUETES:

Deixa un comentari