BBC

Moment surrealista a la BBC: cacen una presentadora fent la figa en ple informatiu

La periodista i presentadora iraniana Maryam Moshiri es disculpa per una escena captada en directe just abans de començar les notícies.

La periodista iraniana de la BBC, enxampada

És indubtable que la BBC és sinònim de rigor informatiu i d'una serietat majúscula en la immensa majoria dels seus programes, els seus presentadors i la seva manera de presentar les notícies. Per això mateix l'escena viscuda aquest dimecres a les dotze del migdia, que ahir va passar una mica desapercebuda, ha tingut un fort impacte a les xarxes socials. La periodista i presentadora iraniana Maryam Moshiri, una habitual als informatius de la cadena pública britànica, va ser enxampada en ple informatiu fent la figa a la càmera. Només són un parell de segons, on ella apareix rient i acaba canviant de manera automàtica el rictus professional.

El moment no té pèrdua. La BBC feia el clàssic compte enrere d'un informatiu televisiu i, quan va arribar a 0, la càmera connecta amb el plató on apareix Moshiri. Ella, però, està fent la figa a la càmera. Realització l'havia punxada i ella no estava atenta. Encara que les xarxes socials no són símptoma de res, molts britànics no van passar per alt l'escena i van criticar-la. Altres, la majoria, es van prendre de broma el moment, que es veia clarament que no tenia res a veure amb la posterior informació que relataria en directe ni a atacar cap espectador.

Moshiri es disculpa davant l'audiència

Tot i això, Moshiri va haver de sortir a demanar disculpes. En una publicació a la plataforma, X, la periodista va excusar-se insistint que havia sigut una situació molt desafortunada quan interactuava amb el seu equip. Afirma: "Hola a tothom, ahir just abans de sortir en antena vaig estar fent una mica de broma amb l'equip. Estava fent veure que comptava enrere mentre el director em feia el compte enrere del deu al zero… inclosos els dits per mostrar el número. Així que de 10 dits aguantats fins a un. Quan vam arribar a l'1 vaig girar el dit com a broma i no em vaig adonar que això seria captat per la càmera", explica en el seu breu comunicat.

"Va ser una broma privada amb l'equip i em sap greu que hagi sortit en directe! No era la meva intenció que això passés i em sap greu si he ofès o molest a algú", ha sentenciat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari