CONSPIRACIÓ

Vicent Sanchis sobre l'escàndol de Letícia: "Volen que abdiqui"

L'exdirector de TV3 assegura que el rei emèrit estaria molt molest amb Felip VI perquè no el deixa tornar a l'estat espanyol

La reina Letícia i la princesa Elionor a la jura de la Constitució

El sonat tuit de Jaime del Burgo, amic íntim i excunyat de la reina Letícia Ortiz continua generant tota mena de comentaris. Del Burgo va publicar el passat 3 de desembre una imatge de Letícia embarassada dedicant-li unes paraules d'amor. Una piulada que va acabar esborrant però que van veure milions d'usuaris.

Aquest dijous El matí de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell, un dels pocs espais del panorama comunicatiu que ha parlat del cas, ha tornat a analitzar el sonat escàndol. "A Espanya hi ha un silenci amb aquest tema", ha criticat Ustrell. El presentador ho ha dit durant un cara a cara entre la periodista Mariola Cubells i l'exdirector de TV3, Vicent Sanchis. "Els mitjans no en parlen per no desestabilitzar Felip VI", ha sentenciat el periodista valencià. "Molt aviat veurem una entrevista molt ben pagada amb Jaime del Burgo!", ha assegurat Mariona Cubells.

"Joan Carles I està molt cabrejat"

Sanchis ha apuntat a la seva "triple teoria de la conspiració" sobre la piulada de Jaime del Burgo. "Qui hi ha al darrere dels tuits de Jaime del Burgo i del llibre de Jaime Peñafiel?", s'ha preguntat el periodista. "La primera teoria és que Joan Carles I està molt cabrejat amb el seu fill perquè no el deixa tornar a Espanya i Del Burgo i Peñafiel són del seu cercle i és ell el que està atiant aquesta campanya de desprestigi contra el seu fill i la seva dona", ha apuntat.

"La segona és que Jaime del Burgo, enfadat perquè no el van convidar a la boda dels actuals reis, vol aprofitar per sortir a l'estrellat i guanyar pasta i presència pública", ha sentenciat. I atenció al tercer punt: "Vox i el PP atribueixen a Letícia el fet que Pedro Sánchez hagi estat investit president. La manera que tenen de fer més mal a Letícia i el rei Felip VI, que no és el que ells volien, és atiar totes aquestes històries i que abdiqui abans de signar la llei d'amnistia", ha afegit l'ex de TV3.

Una teoria que també va apuntar aquest dimecres la periodista Pilar Eyre a TV3. Segons la periodista, "el que està més content amb tot això és el rei emèrit". "M'han trucat molta gent coneguda, i alguns catalans que algun dia et cridarà l'atenció per qui són, i que creien que Letícia els devia alguna cosa i que no s'ha portat bé amb ells. Volen que Joan Carles I torni a ser rei d'Espanya, o que la Corona passi a mans de la princesa Elionor, però que Felip VI sigui apartat del càrrec. Són nostàlgics de l'antic règim", va revelar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari