FAMOSA

Isabel Presyler se sincera sobre la seva edat amb Pablo Motos: "No em fa cap gràcia"

La reina de la premsa del cor també va deixar un sonat dard al seu ex, Mario Vargas Llosa: "La ruptura no em va fer gens de mal"

Isabel Presyler a "El Hormiguero"

Isabel Presyler (72) concedeix molt poques entrevistes televisives i encara menys en directe. Aquest dijous, la reina de la premsa del cor va fer el pas i va anar per segona vegada a El Hormiguero de Pablo Motos que va arrasar a Espanya amb prop de 2,8 milions d'espectadors i un 20,6% de quota. En canvi, a Catalunya els espectadors es van decantar pel Polònia, que amb un 18,4% va guanyar de llarg a l'11,9% que va aconseguir la Presyler a Antena 3.

Motos, va aprofitar-ho per allargar el programa fins a les 23.15, i fins i tot la va fer participar a la tertúlia dels dijous al costat de la seva filla, Tamara Falcó. L'ex de Julio Iglesias va anar a l'espai de Motos per promocionar el seu recent estrenat docureality de Disney+, on se la pot veure a casa seva esmorzant fruita, infusions diurètiques i interactuant amb el servei. Per això, el presentador li va posar un tall del documental però ella va quedar esglaiada quan es va veure i escoltar: "M'espanta escoltar-me, semblo tontísima, és horrible. Si jo escolto a algú parlar així pensaria: 'Què imbècil!' I jo no soc imbècil", va sentenciar.

Tamara Falcó i Isabel Presyler a "El hormiguero"

Dard a Vargas Llosa

El presentador d'Antena 3 també li va preguntar per l'amor i ella va explicar que el que l'enganxa d'una persona és la seva intel·ligència, el sentit de l'humor i la tendresa, "això és una cosa indispensable", va assegurar. Però la Presyler no es va quedar aquí i parlant de les ruptures va deixar un sonat dard per el seu ex Mario Vargas Llosa, amb qui va sortir durant vuit anys: "L'última no em va fer gens de mal" va sentenciar, despertant els somriures del públic i abans d'afegir que veu molt difícil tornar a enamorar-se.

"Em fa por la malaltia"

La reina de les revistes del cor també va parlar de l'envelliment. "No em fa cap gràcia fer-me gran. El que més m'horroritza és la malaltia, perdre facultats, perdre la memòria, l'agilitat i haver de dependre d'algú. Això és terrible….", va assegurar. Quan va acabar l'entrevista, Motos va donar pas als col·laboradors de la tertúlia dels dijous, en la què participa la filla de la reina de les revistes, Tamara Falcó, que es va abraçar amb la seva mare. La Preysler però, li va respondre amb un dur correctiu: "Jo li dic que ha d'intervenir una mica més i gesticular menys".

ETIQUETES:

Deixa un comentari