ESTÈTICA

Pilar Eyre destapa a TV3 el motiu de la mala cara de Felip VI amb Pedro Sánchez: "Es posa bòtox"

"Felipe s'havia posat bòtox a l'entrecella i al front, tenia amb moltes arrugues", ha revelat la periodista del cor

Felip VI i Pedro Sánchez a l'acte de presa de possessió a la Zarzuela

La presa de possessió de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol a la Zarzuela davant del rei Felip VI i la cúpula dels estaments de l'Estat va deixar una imatge que va sorprendre a molts. El líder socialista va prometre el càrrec al Saló d'Audiències de la Casa Reial davant un exemplar de la Constitució i en acabat, va encaixar les mans amb el rei, amb posat molt seriós.

Un fet que no va passar desapercebut per a molts analistes i experts en la Casa Reial espanyola com la periodista Pilar Eyre, que aquest dimecres ha donat la seva inesperada versió al Tot es mou d'Helena Garcia Melero a TV3.

"Es va posar bòtox"

Segons Eyre, la cara de pocs amics de Felip VI, a banda de fer evident el seu malestar per la llei d'amnistia, es deuria a una operació d'estètica pendent. "La primera lectura és que ell volia demostrar que estava enfadat amb el tema de l'amnistia de cara als  seus seguidors monàrquics per demostrar-los que està al seu costat. Però també pot haver-hi una explicació més prosaica, vaig estar mirant la investidura anterior, i en aquell moment Felip estava més relaxat. Jo crec que en aquella ocasió Felipe s'havia posat bòtox a l'entrecella i al front, que la tenia amb moltes arrugues", ha explicat la periodista.

Pedro Sánchez també

"Ah! Això si que no m'ho esperava!", ha exclamat Melero. "Sí, sí molts homes es posen bòtox. Pedro Sánchez també. Abans tenia la front molt arrugada i ara ja no", ha assegurat Eyre. Segons la col·laboradora, la mala cara del rei es deuria al fet que se li havien passat els efectes del bòtox: "A la presa de possessió de la resta de Ministres ja va aparèixer amb el front relaxat. Jo crec que es va fer una intervenció estètica. Li van dir que ho havia d'arreglar amb una petita punxada". "Que pogués veure amb ennuig la llei d'amnistia… Però això?", ha exclamat la presentadora de TV3.

"Sánchez té una relació quasi personal amb Letícia. Van anar junts al mateix Insitut i tenen la mateixa edat", ha revelat Eyre. Després d'això, la periodista ha destacat que és una pràctica habitual en el món de la política: "Home, Helena! Tots els polítics se sotmeten a operacions estètiques. El mateix Jordi Pujol es va treure les bosses dels ulls amb el Dr. Benito a finals dels 80".

ETIQUETES:

Deixa un comentari